Piffen-veckan 29.8.-1.9.2022

Piffenveckan v 35 VAD är det och VARFÖR ordnas den?

Piffenveckan – Veckan då Piffens sektioner presentera sin verksamhet för att locka nya medlemmar och för att informera om mångsidiga träningsmöjligheter. Den är menad både för barn som redan deltar i någon sektions verksamhet, men också helt nya idrottare.

Före Piffenveckan ordnas en Kickoff vid PIF-center. Liksom en minimässa där alla sektioner har en station med information om träningar och verksamheten, men också aktivitet för barnen att delta i och testa på.  

På Kickoffen kommer också FSI/Folkhälsan att delta med “Jämlikhetstältet”.

Jämlikhetstältet – Folkhälsan och Finlands Svenska Idrott

Tillgänglighet är inte bort från någon! Välkommen till vår punkt för att uppleva hur det känns att försöka kommunicera utan hörsel och utföra en hinderbana utan att du kan se något. Vid jämlikhetstältet kan ni också spela ett spel om jämlik idrott, samt läsa berättelser och se på fotografier på personer som bryter mot normer.

NÄR?

Kickoff sö 21.8 kl 16-18 i PIF-center, både inne och ute

FÖR VEM?

Piffenveckan riktar sig till alla barn i lågstadieåldern, både de som redan idrottar och de som ännu inte hittat en idrottshobby.

Piffenveckan 29.8-1.9

Måndag
gymnastik kl 17-18 i PIF-center
handboll kl 18-19 i PIF-center

Tisdag
friidrott kl 18-19 på Pajbacka
skidning kl 19-19.45 i PIF-center (inne)

Onsdag
fotboll kl 17-18 i fotbollshallen vid PIF-center
innebandy kl 18-19 i PIF-center

Torsdag
orientering med start kl 17.15 i Munkviken

KOLLA HIT:

Då barnet deltagit i minst fyra Piffenveckan-träningar får det en fin Piffen-vattenflaska! Vattenflaskan delas ut i PIF-centers aula lö 3.9 och 10.9 kl. 10-12, mot att barnet visar foton från fyra träningar.

Genom att lägga upp en bild på Instagram eller Facebook med hashtagen #piffenveckan (kräver öppet konto) eller genom att skicka en bild till piffen@pargasif.fi deltar man i utlottningen av tre 10 euros presentkort till Skärishop. (Gärna får man hashtagga även med slutet konto!) För att delta i lotteriet behövs bara ETT foto dvs ett träningsbesök.

Frågor kan riktas till piffen@pargasif.fi

#piffenveckan

 #piffamily

Kategorier:
Okategoriserade