Piffen-viikko 29.8.-1.9.2022

Piffen-viikko vko 35 MITÄ ihmettä ja MIKSI?

Piffen-viikon ideana on tarjota seuran jaostoille mahdollisuus esitellä toimintaansa sekä houkutella uusia jäseniä mukaan omaan toimintaansa. Kohderyhmään kuuluvat jo nyt jonkin jaoston toiminnassa mukana olevat lapset sekä täysin uudet harrastajat.

Ennen varsinaista Piffen-viikkoa järjestetään erillinen Kickoff-tilaisuus PIF-centerissä. Piffenin minimessut, jossa jokaisella jaostolla on oma pisteensä, jossa jakavat tietoa omasta toiminnastaan. Jaostot järjestävät myös jonkin omaan lajiinsa liittyvän aktiviteetin, jota lapset voivat osallistua ja kokeilla.

Tilaisuuteen osallistuu myös FSI/Folkhälsan ”Yhdenvertaisuusteltallaan”.

KENELLE?

Piffen-viikon kohderyhmänä ovat alakoululaiset, sekä urheilutoiminnassa jo mukana olevat, että vielä omaa urheiluharrastustaan etsivät.MILLOIN?

MILLOIN?

Kickoff su 21.8. klo 16–18 PIF-centerissä, sekä ulkona että sisällä

Piffen-viikko 29.8.–1.9.

Maanantai
voimistelu klo 17–18 PIF-center
käsipallo klo 18–19 PIF-center

Tiistai
yleisurheilu klo 18–19 Pajbacka
hiihto klo 19–19.45 PIF-center (sisätiloissa)

Keskiviikko
jalkapallo klo 17–18 PIF-center (jalkapallohalli)
salibandy klo 18–19 PIF-center

Torstai
suunnistus klo 17.15 alkaen Munkvikissä

HUOM:
Kun lapsi on osallistunut vähintään neljän eri lajin harjoituksiin Piffen-viikolla, hän saa palkinnoksinupean Piffen-vesipullon. Pullot jaetaan PIF-centerin aulassa la 3.9. ja la 10.9. klo 10–12 lapsen näyttäessä kuvia vähintään neljästä eri lajitreenistä viikon varrelta.

Lataamalla kuvan instagramiin tai facebookiin tunnisteella #piffenviikko (vaatii avoimen tilin) tai lähettämällä kuvan osoitteeseen piffen@pargasif.fi voi lisäksi osallistua yhteensä kolmen 10 euron Skärishop-lahjakortin arvontaan. (Tunnistetta voi ja saa toki käyttää, vaikka tili olisiki salainen!) Arvontaan osallistuu jo YHDELLÄ kuvaalla eli yhdellä harjoitustitilaisuus.

Kysymyksiä: piffen@pargasif.fi

#piffenviikko

 #piffamily

Kategoriat:
Luokittelematon