Aktuellt

Aktuellt

Vårterminen startar måndagen 16.1.2023

Mera information skickas via MyClub till alla anmälda. Nya anmälningar behövs inte om ni forsätter i samma grupp som under hösten.

Höstterminens avslutning JÄTTEBANA & UPPVISNING

Höstterminen avslutas i år med en jättebana torsdagen 15.12!

Gymnaster från alla grupper har möjlighet att komma och jumppa på en superrolig jättebana, se på några uppvisningar samt njuta av pepparkaka och saft/glögg. Evenemanget är gratis för alla våra gymnaster. Mera info skicka till aktiva gymnaster via MyClub.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vFQnOehCPxE1u2b-GB_DkPqyWpz5dOWHfpVCQwnpuFO-GFogiQ_MbhkcP-i-y9PZncFRfpYFSKsJemmzZYkvaomlIJTFbJlARneblHmFCbmxX2Gn1XAin3DnDG-NyuJLNAGSkgHHXGzL30KgtbBP-MM

Höstsäsongen 2022

Höstterminen börjar måndag 12.9.2022 och avslutas torsdagen den 15.12.2022. 

Inga träningar på höstlovet eller på allmänna helgdagar (om inte annat meddelats). 

Terminsavgiften är för höstterminen och innehåller inte olycksfallsförsäkring för gymnasterna. 

Alla grupper är i PIF-center, förutom FoB som hålls i Malms skola.

Observera att alla NYA gymnaster behöver fylla i formuläret, som finns under ”Grupper”, för att anmäla sig! Bekräftelse från ledarna kan komma flera dagar senare.

Gruppschemat och en beskrivning av grupperna finns under fliken ”Grupper”. Man får gärna kontakta oss om man är osäker på vilken grupp som passar just er!

OBS: Gymnasterna är INTE försäkrade under träningarna. Kolla att egen olycksfallsförsäkring är i kraft eller teckna en ny. Lokaltapiola ger rabatt då du nämner PIF Gymnastik.

Frågor eller idéer till: gymnastiksektionen@gmail.com