Piffens tränarteam är nu komplett

Piffens herrlags tränarteam är nu komplett i och med att två assisterande tränare ansluter till chefstränaren Stefan Strömborg tränarkår. Det är två för Stefan mycket bekanta personer, vars slutgiltiga arbetsroller inte ännu är slutgiltigt klara. Vi ber att få återkomma till det.

Kari ”Karo” Virtanen har en gedigen spelar och tränarkarriär inom fotboll. Som spelare har han bland annat spelat i OS, och som tränare på senare tid verkat i Piffen, RoPS och IFK Mariehamn.

Simon Sid är den andra tränaren, och han är bekant för Steffi från sin tid i EIF. I fjol tränade Simon EIF:s damer och ville pröva på något nytt.

GM Mathias Lindström kommenterar:

– Vi är i Pargas IF mycket glada över att kunna presentera en så namnstark tränarkår inför den kommande fotbollssäsongen. Det är knappast några andra lag i Tvåan som kan mäta sig med oss på tränarsidan, med denna rutinerade trio. Vi hoppas naturligtvis att detta också kommer att ge utslag på planen i form av fint spel, men först och främst i form av att spelarna utvecklas till bättre fotbollsspelare. Spelarna i Piffen har nu finfina möjligheter att utvecklas genom dessa mentorer och på så sätt nå sin fulla potential som fotbollsspelare.

Vi välkomnar båda till Piffen!

Kontraktsläget inför säsongen 2020:

Målvakter: 1 Arnold Uschanoff, 12 Rasmus Knuts.

Försvarsspelare: 8 Ville Ranta-aho, 15 Roni Järvinen, 22 Lukas Eloranta, 23 John Adolfsson, 77 Arsalan Azizi.

Mittfältare: 3 Wille Öhman, 4 Kristoffer Lövholm, 6 Matias Lahti, 7 Behar Cimili, 11 Farhan Omar, 14 Allan Andersson, 17 Ted Rosenström, 18 Viktor Johansson, 20 Yasser, 26 Casper Nyberg, Tomas Hradecký.

Forwards: 9 Emil Peltonen, 10 Gezim Voca, 21 Paulus Kopperoinen, 24 Kasper Fröjdö, 28 Elias Untamala.

Tränare: Stefan Strömborg, Kari Virtanen, Simon Sid.

Kategorier:
Fotboll Herrar