Ny ung spelare med kontrakt i fickan

Nästa spelare som fick ett ungdomskontrakt är den unga målvakten Rasmus Knuts. Rasse gjorde sin debut för herrarna förra året genom att spela i Region’s Cup. 17-åriga Rasse kommer också att utvecklas starkt med den fysiska träningen som herrarna medför.

Hur var din säsong 2019?
– Förra säsongen började bra, jag utvecklades mycket och spelade i b-pojkarna och herrarnas 2 lag, blev skadad halvvägs genom säsongen och var tvungen att hålla mig borta från mållinjen ett tag.

Vilken typ av säsong förväntar du dig av dig själv och laget?
– Jag tror att jag kommer att utvecklas mycket som spelare, väntar på en bra säsong från laget.

Var började du spela
– Jag har inte spelat någonstans men Piffen

Var spelar du om 5 år
– Jag vet inte än, men målet är att komma så långt som möjligt.

Var hittar jag dig på sociala medier?
– instagram: @rasseknuts

Vilket är ditt favoritlag och spelare?
– Real Madrid och Ronaldo

Berätta något om dig själv som få människor vet?
-Jag har spelat basket i 8 år.

Slutligen ger vi ordet till GM Lindström:
– Återigen får en ny ung spelare prova sina vingar med männen. Man kan säga att en ung spelares väg mot toppen inte kommer att brytas i Pargas. Man skulle också kunna komma lite längre bort ifrån och pröva på. Rasse, liksom många andra ungdomar, måste nu arbeta hårt för att uppnå nästa steg i sin karriär. Vi arbetar i bakgrunden så att Rasse skall få möjlighet att med glädje jobba mot framtiden. Välkommen Rasse!

Kategorier:
Fotboll Herrar