Ryhmät

Haluatko ilmoittautua jumpparyhmään

Kaikkien täytyy olla ilmoittautuneet ennen saliin tuloa.

ILMOITTAUDU ilmoituslomakkeella viikkotaulukon alla.
Ryhmien esittely ja yhteystiedot – löytyy lomakkeen alta.

Hinnat per ryhmä per kausi.
Kaikki ryhmät (paitsi VjL) harjottelee PIF centerissä

HUOM: Voimistelijat EIVÄT ole vakuutettuja! Taarkistaka kotivakuutus ja tarvittaessa kirjatkaa uuden. Lähitapiola antaa alennus, ilmoittaessa PIF voimistelu ostaessa uuden.


Lapsiryhmät

maanantai

klo. 16-18.00 ​svoli 2 (180€)
klo. 16-18.30 svoli 3 (300€) 

klo. 17.00-18.30 SHOW Jr (100€) 

klo. 18.30-20.00 SHOW elit (100€) 

klo. 17.45-18.30 ​Vanhempi- ja lapsijumppaa, lapsi 1,5-3,5 v harraste (50€) Malmin koululla  HUOM: aikuinen ilmoittautuu voimistelijana

tiistai

klo. 16-17.15 ​  Tytöt vl 3-5​ (90€) harraste

klo. 17.15-18.15  HÄN 7-8 v harraste (80€)

klo. 18.15-19  Perhevoimistelu 1, lapset 3,5 v- 8v harraste (70€/pari +30€/sisar) HUOM: aikuinen ilmoittautuu voimistelijana

keskiviikko

klo. 16-18.00 svoli 2
klo.16-18.30 svoli 3

klo. 18.30-19.30pojat vl 3-5harraste  (80€)

klo. 19.00-20.15  tytöt vl 5-  harraste (90€)  

torstai

klo. 16-18.30 Svoli 3

klo. 17-18​ HÄN 6-7v harraste  (80€)

klo. 18-19.30 Svoli 1 (100€) 

klo. 18.30-20.00  pojat vl 5- harraste (100€)  

sunnuntai
klo. 15-15.45 ​Perhevoimistelu 2, TÄLLÄ HETKELLÄ VAAN LAPSET >4 V. SALISSA (lapset 4 v- 8v harraste (70€/pari +30€/sisko) HUOM: aikuinen ilmoittautuu voimistelijana)

klo. 15  Svoli EXTRA  5€/kerta

ILLMOITAUDU TÄSSÄ:
 


Aikuisten ryhmät

Vesijumppa I (naiset) tiistai
klo 17.30-18.30 Folkhälsan-talo 90€
tettan.eriksson@gmail.com
Vesijumppa II (unisex) tiistai
klo 18.30-19.30
Folkhälsan-talo 90€
tettan.eriksson@gmail.com

Ryhmien esittely (Ohjaajien yhteystiedot ryhmäesittelyn lopussa)

Tytöt vuosiluokka 3-5

Tässä ryhmässä testaamme ja harjoittelemme erilaisilla telineillä jotka löytyvät salista. Kuten esimerkiksi trampoliinilla, rekillä, permannolla, puomilla ja hypyssä. Opettelemme voimistelun perusteita jonka jälkeen voimistelijan on mahdollista valita mihin haluaa keskittyä enemmän. Tämä ryhmä sopii sellaiselle joka tykkää tehdä helppoja temppuja kotona ja on kiinnostunut oppimaan enemmän ja jotain uutta. Myös heille jotka haluavat kokeilla voimistelua harrastuksena. Ei tarvitse olla mitään kokemusta etukäteen. Tervetuloa mukaan! kysymyksiä: jakobsson.ida99@gmail.com

HÄN 7-8 vuotta

Tässä ryhmässä tavoitteena on että lapsi saa liikkua, kokeilla voimistelua, opetella voimistelun alkeita samalla kun pitää hauskaa. Me ohjaamme leikin avulla ja käymme läpi välineitä jotka ovat salissa. Kuten esimerkiksi trampoliinilla, rekillä, permannolla, puomilla ja hypyssä. Meillä on myöskin ratoja ja erillaisia teemoja voimistelu tunneilla. Tämä ryhmä sopii hyvin aloittelijoille ja heille jotka pitävät temppujen tekemisestä kotona. Tervetuloa mukaan!   kysymyksiä: jakobsson.ida99@gmail.com

Perhevoimistelu 1 & 2

-Perheryhmässä voi koko perhe osallistua. Lapset 3,5-8 vuotiaat tulevat vanhempien kanssa, jotka myös osallistuvat tuntiin. Me liikumme musiikin ja laulun mukana, leikimme erillaisia leikkejä, kokeilemme eri telineitä joita löytyy salista ja pidämme isoja telineratoja. Tämä ryhmä sopii perheille jotka haluavat liikkua yhdessä, kokeilla jotain uutta ja pitää hauskaa.
Tervetuloa mukaan! kysymyksiä: svoli-info@pargasif.fi HUOM: aikuinen ilmoittautuu voimistelijana

HÄN 6-7 vuotta

-Tässä ryhmässä tavoitteena on että lapsi saa liikkua, kokeilla voimistelua, opetella voimistelun alkeita samalla kun pitää hauskaa. Me ohjaamme leikin avulla ja käymme läpi välineitä jotka ovat salissa. Kuten esimerkiksi trampoliinilla, rekillä, permannolla, puomilla ja hypyssä. Meillä on myöskin ratoja ja erillaisia teemoja voimistelu tunneilla. Tämä ryhmä sopii hyvin aloittelijoille ja heille jotka pitävät temppujen tekemisestä kotona. Tervetuloa mukaan! kysymyksiä: amelie.snare@elev.pargas.fi

Tytöt vuosiluokka 5-

Tässä ryhmässä, vähän vanhemmille tytöille, harjoittelemme telineillä jotka ovat salissa. Kuten esimerkiksi trampoliinilla, rekillä, permannolla, puomilla ja hypyssä. Harjoittelemme voimistelun perusteita jonka jälkeen voimistelijan on mahdollista valita mihin haluaa keskittyä enemmän. Tämä ryhmä sopii jos tykkäät akrobatiasta ja olet kiinnostunut oppimaan jotain uutta tai haluat harjoitella paremmin sen mitä jo osaat. Ei tarvitse olla mitään kokemusta etukäteen. Tervetuloa mukaan!
kysymykset: armida.wanstrom@elev.pargas.fi

Vanhemmat- ja lapsetvoimistelu Malmin koululla

-Leikkisää jumppaa ja motoriikan harjoittelemista yhdessä vanhemman kanssa. Leikin ja musiikin kanssa lapsi harjoittelee omia motoorisiaan perusliikeitään (juosta, hyppiä, ryömiä, roikkua, pyöriä, tasapainotella, kiipeä) ja koordinatiotaan. Vapaana salissa sekä telineillä. Lapsella turvallista jumppaa kun on tuttu aikuinen kokoajan mukana. Sekä meillä on hauskaa yhdessä. kysymyksiä: gymnastik-ekonomi@pargasif.fi HUOM: aikuinen ilmoittautuu voimistelijana

Pojat vuosiluokka 3-5:

-Tässä ryhmässä pojat harjoittelevat voimistelun perusteita kuten voimaa, joustavuutta ja helppoja akrobaatisia harjoituksia. Harjoitukset pidetään suurinmaksi osaksi permannolla mutta myös kaikilla muilla telineillä joita salissa on. Harjoittelut on leikkisät, mutta ei leikkejä. Ei tarvitse olla mitään kokemusta etukäteen.   kysymyksiä: svoli-info@pargasif.fi

Pojat vuosiluokka 5-

Monipuolista harjoittelua vähän vanhemmille pojille. Me harjoittelemme voimaa, liikkuvuutta ja tekniikkaa. Niin ilman telineitä kuin telineissä salissa.
kysymyksiä: gymnastik@pargasif.fi

PIF show-juniors

-Vuosiluokka 5-6
-Harjoittelee kerran/ viikko (mahdollista kahteen =harraste vuosiluokka 5 ylöspäin torstaisin ja show maanantaisin)
-Suorittanut vähintään hopeallekin tai on valmiudet vastaavaan.
Osallistuu näytöstapahtumaan (LUMO?) ja harjoittelee monipuolista voimistelua.
Voi osallistua leiritoimintaan, seura mestaruuskilpailuihin ja FSG kilpailuihin jos on suorittanut ne merkit joita vaaditaan. kysymyksiä: jill.hoglund@elev.pargas.fi
 

PIF show-elite

-vuosiluokka 7 ylöspäin. Harjoittelee kerran viikossa (on mahdollista että siihen voi lisätä voimaharjoituskerran jos halukkaita löytyy)

-hopeamerkki hallussa tai pitkä kokemus tanssi- tai vomisteluharjoittelusta

-tekee näytöksiä, osallistuu FSGn festarissa 2021 Harjoitellan koska halutaan pitää hauskaa

-ei osallistutaan kilpailuihin kysymyksiä: jennifer.lehtinen@gmail.com

Svoli EXTRA

Tämä ryhmä on voimistelijoille jotka harjoittelevat svoli-ryhmässä ja haluaa harjoitella myös viikonloppuisin. Me harjoittelemme käsiseisontapressejä ja erillaisia vaikeuksia, voimistelijan omalla tasolla.
kysymyksiä: svoli-info@pargasif.fi

Svoli 1

-Voimistelusta kiinnostuneet lapset vuosiluokalta 0-2 (nuoremmat lapset voivat aloittaa jos ovat erityisen kiinnostuneita voimistelusta ja sopivat taidoiltaan ryhmään)
-Harjoittelevat vähintään 1 x 90min/viikko (sunnuntaiset SVOLI harjoitukset ovat vapaaehtoiset)
-Voi kuulua SVOLI 1:n lisäksi HEN-harrasteryhmään tai perhevoimisteluryhmään
-Rakennamme pohjan telinevoimisteluun. Voimisteluliiton merkkien perusteella (kupari ja pronssi). Voima, notkeus, liikkeet ja perusharoitukset kaikilla telineillä.
-Ryhmällä on ryhmän sisäiset merkkitestit 2 kertaa sekä osallistuu SVOLI:n kansalliseen STARA-tapahtumaan 1 kerran kaudessa. Myös seuran mestaruus kilpailuihin voi osallistua. Me harjoittelemme ja näytämme mitä me osaamme.

kysymyksiä: svoli-info@pargasif.fi

SVOLI 2: Hopea- ja kultamerkki

-Vuosiluokka 0-4 jotka suorittaneet vähintään pronssimerkin
-Harjottelevat vähintään 2 x 2h/ viikko (sunnuntaiset SVOLI harjoitukset ovat vapaaehtoiset)
-Harjoittelemme telinevoimisteluliiton merkkien perusteita (hopea ja kulta) sekä telinevoimisteluliiton kilpailusarjoista 2 ensimmäistä jokaiselta telineeltä. Voima, notkeus, liikkeet ja valmistautumista menestyksellisempään voimisteluun kaikilla telineillä.
– Ryhmällä on ryhmän sisäiset merkkitestit 2 kertaa sekä osallistuu finlands svenska gymnastikförbunds (FSG) kilpailuihin 1 kerta kaudessa. Myös seuran mestaruus kilpailuihin osallistuminen. Voimistelija näyttävät heidän kilpasarjat 2 kertaa/kausi SVOLI:n kansainvälisissä tapahtumissa (STARA tai kilpailut) ja jotkut voimistelijat tähtäävät kansainvälisiin harjoitusryhmiin jotta pääsevät kansainvälisille leireille. Me harjoittelemme kilpailuja varten.

SVOLI 3: Timantti- ja smaragdimerkki

-Voimistelijat jotka ovat suorittaneet kultamerkin ja osallistuvat aktiivisesti kilpailuihin.
-Harjoittelevat 3 x 2-2,5h/ viikko (sunnuntaiset SVOLI harjoitukset ovat vapaaehtoiset). Myös harjoituksia kesällä ja koulu lomilla.
-Harjoittelemme telinevoimisteluliiton merkkien perusteita (timantti ja/tai smaragdi) ja kilpailusarjat voimistelijan omalla tasolla. Jotkut voimistelijat pyrkivät pääsemään kansallisiin voimistelu ryhmiin.
-Ryhmä menee merkkitesteihin muihin seuroihin, harjoitusleireihin ja osallistuu FSG kilpailuihin 1 kerta/kausi. Voimistelijat osallistuvat 2-3 kertaa/kausi SVOLI:n kansainvälisiin tapahtumiin sekä osallistuvat seuran mestaruuskilpailuihin.
-Omia voima/notkeus harjoituksia voidaan antaa kotitehtäväksi.
Me harjoittelemme kilpailuita varten.
kysymyksiä: svoli-info@pargasif.fi

Svoli 4
-Voimistelijoita jotka suorittavat smaragdi- tai timanttimerkin.
-Harjoittelevat 4 kertaa/ viikko. Myös harjoituksia kesällä ja koulu lomilla.
-Ei voimistele parhaimmillaan.

Tervetuloa mukaan toivottavat hallitus ja ohjaajat!