Ajankohtaista – Aktuellt

24 marraskuuta 2020 – 24 oktober 2020Uusi koronaohjeistus

Käsipalloliitto on antanut uuden ohjeistuksen turvallisten harjoitus- ja ottelutapahtumien toteuttamiseen koronapandemian aikana.


9 lokakuuta 2020 – 9 oktober 2020Onninen ja Weber Saint-Gobain lahjoittavat palloja sarjajoukkueillemme

Sarjajoukkueet ovat erittäin kiitollisia Weber Saint-Gobainille ja Onniselle uusien ottelupallojen hankkimisesta kaikille sarjajoukkueillemme. Tällä kaudella meillä on myös B-poikien joukkue, jota meillä ei ollut viime kaudella ja he pelaavat nyt yhtä kokoa isommalla pallolla kuin aikaisemmin. Tämän vuoksi meillä oli suuri tarve uusille palloille. Lahjoituksen ansiosta sarjajoukkueilla on nyt tarkoituksenmukainen varustus.Onninen och Weber Saint-Gobain donerar bollar till våra serielag

Serielagen är otroligt tacksamma över Weber Saint-Gobains och Onninens intresse för att köpa nya matchbollar för alla våra serielag. Därtill har vi i år B-pojkar som vi inte hade ifjol och de har en bollstorlek större än tidgare och saknade därmed en hel uppsättning bollar. I och med donationen har serielagen nu ändamålsenlig utrustning.

Dan Heikel (vasemmalla) edustaa Onnista ja Christoffer Mannström (oikealla) Weber Saint-Gobainia. Kuvassa -07 tytöt (Julia ja Matilda) vastaanottamassa lahjoitusta.

Dan Heikel (till vänster) representerar Onninen och Christoffer Mannström (till höger) Weber Saint-Gobain. På bilden är mottagare Flickor -07 (Julia och Matilda).