Wille Öhman fortsätter i Piffentröjan

Wille Öhman skrev på för ett år till i Piffen. Wille som nästa år fyller 20, inleder även han sin andra säsong med Piffen. Wille kom att bli en nyckelspelare på mittfältet, en position han inte var riktigt van med sedan tidigare. Han spelade i 19 matcher, alla i öppningselvan. Totalt blev det 1 644 minuter i trean, och det blev också två mål hemma på Pajbacka.

Hur var din säsong?

– Säsongen var relativt lyckad. Det var första gången jag spelade på mittfältet, och tycker att mitt spel utvecklades med tiden.

Nu när du är med från början så vad förväntar du dig av 2020?

– Vi skall visa andra att vi verkligen hör hemma i tvåan. Personligen är det att få fortsätta med mitt målfirande.

Du inledde din karriär i Åbo?

– Jo, i Kuppis knatteligalag.

Vad gör du säsongen 2025?

– Njuter av solen i Jamaica med en whiskycola.

Berätta något om dig själv som få vet?

– Fick försittning i högstadiet då jag klädde ut mig till gigolo.

Avslutningsvis låter vi GM Mathias Lindström kommentera Willes kontrakt:

– Vi kan med glädje presentera att Wille Öhman fortsätter i Piffens röda skjorta. Wille kom in i laget rätt sent under förra säsongen, men bidrog direkt med rätt attityd samt gediget spel. Han hittade sin plats på det centrala mittfältet, som en balanserande spelare. Trots att han tidigare i karriären inte spelat regelbundet som mittfältare, hittade Wille snabbt den röda tråden – i slutet av säsongen såg det ut som han aldrig gjort annat. Alltid glada Wille är en bra lagspelare, som är lätt att komma överens med. Vi tror att Wille ännu kan spela på högre nivå i seriesystemet, inte minst om spelet är lika övertygande som den gångna säsongen!

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet