Veikkausliigasta tuttu pelaaja Piffeniin

Kylällä kuultua, kuka on seuraava Atte?
Nyt tiedämme, että se voisi olla vaikkapa Matte!

Kaudella 2018 Interissä kuusi ottelua pelannut 20-vuotias Matias Lahti saapuu saaristolaiskaupunkiin. Keskikentällä viihtyvä Matte on jo pelannut alkuvuoden määräaikaisella sopimuksella, mutta nyt vahvistamme, että sopimus kattaa koko kauden.

Millainen jalkapallotausta sinulla on?
– Jalkapalloa olen pelannut 7-vuotiaasta asti. Ihan ekaksi Ilmaristen kyläsarjassa, sieltä Liedon Palloon, ja myöhemmällä iällä Interin b-junioreihin mukaan. Interissä aina miehiin asti.

Millainen kausi sinulla oli 2019?
– Viime kausi oli vaihteleva. Keväällä menin lainalle EIF:iin Tammisaareen ja kesällä aina talveen saakka aika meni armeijaa suorittaessa ja Interin reservijoukkueessa pelatessa. (EIF:ssä tuli ykkösessä pelattua 10 ottelua)

Entä mitä odotat tulevalta kaudelta?
– Tulevalta kaudelta odotan onnistumisia yksilönä ja ennen kaikkea joukkueena, totta kai mahdollisimman korkeaa sarjasijoitusta ja jokaista peliä lähdetään voittamaan.

Mikä houkutti nuorta pelaajaa saaristoon?
– Saaristossa houkutti tutut valmentajat mukava ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Piffenistä tiesin, että hyvä henki on ollut ja paikallisille iso juttu ja molemmat tiedot osoittautuneet oikeiksi.

Onko joukkuessa tuttuja naamoja?
– Joukkueessa löytyi entuudestaan n. 4 tuttua kasvoa.

Onko tullut pelattua Paraisilla aikaisemmin?
– Muutaman kerran tullut pelattua Paraisilla ja aina olleet vaikeita pelejä.
(jojon huomautus kaksi edeltävän kauden kolmosen pelejä Paraisilla Inter/2-riveissä. Tarviiko kysyä kuka voitti nuo ottelut?)

Mikä on sinun kasvattajaseurasi?
– Kasvattajaseurana ihan ensimmäisenä Liedon Pallo missä vuodet 9-16v ja siitä eteen päin Inter.

Mistä löydän sinut sosiaalisesta mediasta?
– En ole kovin aktiivinen siellä.

Sitten GM Mathias saa kommentoida Matiasta:
– Meillä on ilo ilmoittaa, että Matias Lahti edustaa Piffeniä kaudella 2020. Monipuolinen keskikenttäpelaaja Matias Lahti on jo jonkin aikaa harjoitellut joukkueen kanssa ja pelannut cup-otteluissa lyhytaikaisella sopimuksella. Lahti on tuona aikana vakuuttanut valmennushenkilöstön ja tuo joukkueeseen vankan keskikenttäpelin. Matias on jo useiden vuosien ajan kuulunut FC Interin rinkkin, ja on myös pelannut muutamia pelejä Veikkausliigassa. Uskomme, että Matiaksella on mahdollisuus pelata liigatasolla ja teemme kaikkemme auttaakseen häntä saavuttamaan tavoitteensa jalkapalloilijana. Matias on mukava ja avoin kaveri, joka toimii hyvänä roolimallina meidän nuoremmille kyvyille. Tervetuloa Piffen Matias!

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet