Nuorelle lupaukselle sopimus

Piffen on tehnyt nuorisosopimuksia joidenkin pelaajien kanssa, jotka aiomme nyt esitellä. Ensimmäisenä vuorossa on 16-vuotias puolustaja Roni Järvinen.

Millainen kausi 2019 oli?

– Kausi 2019 oli osaltani hyvä. Kehityin paljon pelaajana ja pääsin pelaamaan paljon b-junioreiden kanssa sekä miesten 2. joukkueessa.

Millaista kautta odotat itseltäsi sekä joukkueelta?

– uskon että tulen kehittymään pelaajana vielä paljon seuraavan kauden aikana. Joukkueelta odotan hyvää kautta, harjoituspelit näyttäneet jo hyvältä. Toivottavasti keskikastissa kakkosessa.

Millaista oli päästä kentälle Porissa?

– kentälle pääsy oli mahtavaa. Hienoa huomata että valmennus luottaa ja uskoo taitoihini jo tässä vaiheessa.

Oletko pelannut muualla kuin Piffenissä?

– olen pelannut urani aikana yhden vuoden Turussa, PIF/Åifk YJ joukkueessa.

Missä pelaat viiden vuoden päästä?

– tavoitteena on tietenkin päästä mahdollisimman pitkälle uralla, mahdollisesti veikkausliigaan.

Mistä sinut löytää somesta?

– minut löytää instagramista nimellä @ronieemelii

Lopuksi GM Mathias pääsee ääneen:

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme nostaneet oman lupaavan tuotteen miesten joukkueeseen! Tämä on todiste siitä, että kaikki aikaa jota juniorivalmentajat laittaa likoon kantaa hedelmää. Tämä on päivä, jolloin todella jokainen seurassa voi taputtaa itsensä olkapäälle todisteena hyvästä työstä!

Ronille työ tietysti jatkuu. Roni osoittaa nyt halukkuutta saavuttaa täyden potentiaalinsa jalkapalloilijana, mutta hän on jo päässyt hyvin alkuun! Roni Järvisellä on kaikki mahdollisuudet pelata korkeammalla tasolla, nyt se vaatii määrätietoista työtä kohti korkeampia korkeuksia! Aika on Ronin puolella, ja teemme kaikkemme auttaaksemme Ronia kohti unelmiaan! Huolellisella harjoittelulla tulokset epäilemättä tulee!

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet