Liigakokemusta Piffenin riveihin

Piffenin joukkueeseen liittyy nimekäs pelaaja, jolla on 85 ottelua vyön alla Veikkausliigassa. Hän on 27-vuotias, 187 cm pitkä puolustava pelaaja. Hän on Tomas Hradecký.

Tomas pelasi vielä talvella TPS:ssä Suomen Cupia.

Tervetuloa Tomas, voisitko aluksi kertoa vähän itsestäsi ja
pelaajataustastasi?

– Tomas Hradecký, 27-vuotias keskikenttä/keskuspuolustaja Turusta. Aikaisemmat joukkueet: FC TPS, ÅIFK, SalPa, IFK Mariehamn, RoPs, Bohemians 1905, SJK.

Millainen oli edellinen kausi omalta kannaltasi?

– Kausi oli suht vaikea, peliaikaa ei tullut riittävästi aikaisemman vakavan loukkaantumisen vuoksi. Nousimme kuitenkin takaisin liigaan ja siitä olen todella tyytyväinen, vaikka rooli ei ollut sitä mitä olin halunnut.

Ja nyt tulet meille pelaamaan, mistä moinen päätös?

– Päätin tulla Piffeniin, koska minulle löytyy mielestäni sopiva rooli joukkueessa. Organisaationa todella hyvä seura ja tunnen molemmat valmentajat entuudestaan, se helpotti myös päätöstä.

Onko Piffenin joukkueessa yhtään tuttua?

– Tunnen ainakin Behar Cimilin, joka pelasi kanssani muutaman vuoden ÅIFK:ssa ja myös Ville Ranta-aho on tuttu pelaaja TPS organisaatiosta.

Siis onko Parainen sinulle ihan uusi tuttavuus jalkapallokartalla?

– Ei ole. Tykkään seurata jalkapalloa tasosta ja paikasta riippumatta, joten olen aika perillä Piffenin historiasta ja nykytilanteesta.

Mitä kotiyleisö voi odottaa sinulta?

– Kotiyleisö voi odottaa taistelevaa joukkuepelaajaa, joka omaa hyvän syöttötaidon ja pelikäsityksen.

Entäs löytyykö Tomas Hradecky Somesta?

– IG: tomashra, Twitter: THradeckyy

Lopuksi mikä on suosikkijoukkueesi sekä pelaaja?

– Suosikkijoukkueeni FC Barcelona, lempipelaaja Kevin De Bruyne.

Sitten puheenvuoron saa GM Mathias Lindström:

– Saamme ilolla esitellä viimeisimmän uuden pelaajan, Tomas Hradeckyn. Tomaksella on rutiinia korkeammilta sarjatasoilta, ja odotamme häneltä johtajuutta kentällä. Tomas pelaa keskellä, joko puolustuksessa tai keskikentällä. Tomaksella on vielä parhaat vuodet edessäpäin, ja uskomme että hän saa Piffenissä näyttää kuuluvansa korkeammalle tasolle.

Nuorille pelaajalle Tomas tulee olemaan hyvä esikuva sekä kentällä että sen ulkopuolella. Tomas on mukava kaveri, jolla on hymy herkässä – eli sopii erittäin hyvin Pargas IF:n punaiseen pelipaitaan!

Sopimustilanne kaudelle 2020 tällä hetkellä:

Maalivahdit: 1 Arnold Uschanoff, 12 Rasmus Knuts.

Puolustajat: 8 Ville Ranta-aho, 15 Roni Järvinen, 22 Lukas Eloranta, 23 John Adolfsson, 77 Arsalan Azizi.

Keskikenttäpelaajat: 3 Wille Öhman, 4 Kristoffer Lövholm, 6 Matias Lahti, 7 Behar Cimili, 11 Farhan Omar, 14 Allan Andersson, 17 Ted Rosenström, 18 Viktor Johansson, 20 Yasser, 26 Casper Nyberg, Tomas Hradecký..

Hyökkääjät: 9 Emil Peltonen, 10 Gezim Voca, 21 Paulus Kopperoinen, 24 Kasper Fröjdö, 28 Elias Untamala.

Valmennus: Stefan Strömborg, Kari Virtanen, Simon Sid.

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet