John Adolfsson jatkosopimukseen

John, Tjuren från Nagu, som nästa år fyller 20, fortsätter ännu en säsong med Piffen. Den på ytterbackspositionen spelande egna produkten John spelade år 2019 i 18 matcher, där han var 8 gånger i öppningselvan. Totalt blev det 754 minuter i trean. Hur tycker du John att din säsong var?

– Säsongen var jag för egen del helt nöjd med. Militären tog bort ganska mycket träningstid, men de matcher jag spelade kändes ändå bra.

Nu kommer du ju ut från armén så vad väntar du dig av 2020?

– Jag vill ännu att laget utvecklas och håller en lika bra nivå på vårt spel som förra säsongen. För egen del vill jag utveckla mig själv som spelare och träna på min teknik och spelförståelse.

Du är en Piffenprodukt, men vad räknar du som din fostrarklubb?

– Nagu IF.

Vad gör du säsongen 2025?

– Jag spelar fortfarande i PIF, som med sitt fina spel lyckats stiga lite till i seriesystemet.

Berätta något om dig själv som få vet?

– Jag har spelat på ALLA positioner i herrlaget.

Avslutningsvis låter vi GM Mathias Lindström kommentera Johns kontrakt.

– Vi är mycket glada att John Adolfsson fortsätter i Piffens röda spelskjorta även säsongen 2020. Johns utvecklingskurva går stadigt uppåt, och trots att John gått militären under säsongen 2019 kunde man se att spelet mognar. John är en lagspelare med stort L, som alltid sätter Laget framför Jaget. I division två pushas John att utvecklas vidare, men vi är övertygade om att John kommer att klara utmaningen galant och fortsätta utvecklas som spelare!

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet