Behar Cimili solmi myös jatkosopimuksen

Behar Cimili, som inkommande säsong kommer att fylla 30 år, fortsätter ännu en säsong i Piffen. Säsongen 2019 visade en uppsving i ”Behus” karriär, och det syntes på planen att Behu trivdes, och speciellt med det fina målet på Pajbacka mot Inter/2 etsades fast på Piffenfansens hornhinnor. Det blev totalt 22 matcher och 1 578 minuter. Behus kämpande gav honom också fyra gula kort.

Behu, hur var din säsong?

– Säsongen gick relativt bra.

Vad väntar du dig av 2020?

– Jag vill ska höja nivån ett steg och på så sätt hjälpa laget att samla poäng. Jag förväntar mig att laget tränar hårt, har bra stämning i laget och att vi ger 100 % och försöker spela underhållande fotboll i varje match.

Var startade du din karriär?

– Lausteen Nappulaliiga.

Vad gör du säsongen 2025?

– Förhoppningsvis spelar jag fotboll ännu då. Ifall inte så tränar jag något fotbollslag.

Berätta något om dig själv som få människor vet?

– Jag är vänsterhänt.

Vad har då GM Mathias Lindström att kommentera om Behus kontrakt:

– Vi är glada att presentera ”Behu” som PIF-spelare även kommande säsong. Behar Cimili har erfarenhet av spel på högre nivå, och har under sina år i Piffen hjälpt laget med sin mångsidighet och erfarenhet. Syns oftast på mittfältet och är lite av en slitvarg, som ofta jobbar för laget utan att det nödvändigtvis syns i tidningsrubrikerna. Behu är en viktig del i lagpusslet och Pajbackapubliken får också kommande sommar njuta av att följa Behars kämpande på planen. En bra förebild för Pargasjuniorerna! I omklädningsrummet är Behar en öppen och trevlig lagkamrat som man kan lita på.

Sopimustilanne kaudelle 2020 tällä hetkellä:

Maalivahdit: 1 Arnold Uschanoff, 12 Rasmus Knuts.

Puolustajat: 8 Ville Ranta-aho, 15 Roni Järvinen, 22 Lukas Eloranta, 23 John Adolfsson, 77 Arsalan Azizi.

Keskikenttäpelaajat: 3 Wille Öhman, 4 Kristoffer Lövholm, 6 Matias Lahti, 7 Behar Cimili, 11 Farhan Omar, 14 Allan Andersson, 17 Ted Rosenström, 18 Viktor Johansson, 20 Yasser, 26 Casper Nyberg, Tomas Hradecký..

Hyökkääjät: 9 Emil Peltonen, 10 Gezim Voca, 21 Paulus Kopperoinen, 24 Kasper Fröjdö, 28 Elias Untamala.

Valmennus: Stefan Strömborg, Kari Virtanen, Simon Sid.

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet