Joukkueen maalitykki jatkaa

På denna luciadag, till minne av martyr från Sicilien, vill vi avslöja en spelare som fortsätter i Piffen. På nämnda Sicilien finns en vulkan, och det har vi i Pargas också då il VOlCAno fortsätter. Gezim Voca inleder nu sin tredje säsongen i Piffen. Förra säsongen blev det 18 mål på 22 matcher.

Hur var din säsong?

– Säsongen 2019 var den bästa säsongen för mig på länge. Jag lyckades göra mål många gånger och laget vann välförtjänt serien.

Vad väntar du dig av 2020?

– Jag förväntar mig mycket av laget och mig själv. Jag vill hjälpa laget med mina mål och passningar. Vi skall spela så bra vi kan och placera oss så högt som möjligt i serien.

Var startade du din karriär?

– Varissuon Nappulat.

Vad gör du säsongen 2025?

– Jag representerar AC Milan.

Berätta något om dig själv, vad få människor vet?

– Jag äger ingen Playstation, även om jag är mästare i Fifa.

Tack Gezim som du kan följa på sociala medier:

Gezim vill också tacka alla som gjort det så lätt för honom att komma in i laget.

Slutligen ger vi GM Mathias Lindström att kommentera:

– Vi är glada att presentera Gezim Voca som PIF-spelare även säsongen 2020! Gezim har varit otroligt effektiv framåt de två säsongerna han spelat i Pargas IF, och vi hoppas naturligtvis att han fortsätter hänga strutar även nästa år. Gezim vet att uppgiften är svårare, men han är beredd att satsa fullt ut – och vi hjälper honom! Gezims fruktade högerslägga kunde göra skada även på högre nivå, vi vill hjälpa honom nå sin fulla potential. En glad och klipsk kille utanför planen, som snart pluggat klart för sin tradenomexamen.

Sopimustilanne kaudelle 2020 tällä hetkellä:

Maalivahdit: 1 Arnold Uschanoff, 12 Rasmus Knuts.

Puolustajat: 8 Ville Ranta-aho, 15 Roni Järvinen, 22 Lukas Eloranta, 23 John Adolfsson, 77 Arsalan Azizi.

Keskikenttäpelaajat: 3 Wille Öhman, 4 Kristoffer Lövholm, 6 Matias Lahti, 7 Behar Cimili, 11 Farhan Omar, 14 Allan Andersson, 17 Ted Rosenström, 18 Viktor Johansson, 20 Yasser, 26 Casper Nyberg, Tomas Hradecký..

Hyökkääjät: 9 Emil Peltonen, 10 Gezim Voca, 21 Paulus Kopperoinen, 24 Kasper Fröjdö, 28 Elias Untamala.

Valmennus: Stefan Strömborg, Kari Virtanen, Simon Sid.

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet