Yasser jatkaa Piffenissä

Yasser al-Musawi, även känd som Yes Sir eller bara Yasser, skrev på för ett år till. Den snart 23-årige Yasser som 2019 fick agera som mittfältsankare utvecklades enormt under säsongen. Han spelade i 24 matcher, varav 20 från start och det blev totalt 1 648 minuter. Alla som var i Somero kommer ihåg det glädjetjut som ekade över Lande och Bönde, när han gjorde säsongens enda mål. Lite på minussidan har vi de 7 gula kort han samlade på sig, men de var också en nedåtgående trend där.

Hur tycker du Yasser själv att säsongen var?

– Vi spelade bra och varierande och med hjälp av personal och spelarna så blev säsongen jättebra. Tack också till fansen som stod bakom oss. För mig var det tekniskt en utmärkt säsong på en ny plats, och jag utvecklades på träningar och matcher, och är verkligen stolt över vad jag själv och laget gjorde genom att ta hem matcher och poäng.

Nå vad väntar du dig av 2020?

– Jag är inte bra på förväntningar, men jag hoppas kunna bryta motståndarnas anfall. Det kommer att bli en annorlunda säsong, nu när vi spelar i en högre serie. Vi måste fokusera mera, arbeta hårt, men vi har bra spelare och tränare, så vi kan tävla och få en bra säsong

Vad hette din första klubb?

– Police Club …

Vad gör du säsongen 2025?

– Det vet bara Gud, men kanske Yannick kan bli min agent…

Berätta något om dig själv som få vet?

– Jag älskar Yannick ;)

Tack Yasser, som du kan följa på sociala medier som

Avslutningsvis låter vi GM Mathias Lindström kommentera Yassers kontrakt:

– Vi är mycket glada över att en av förra säsongens kometer, Yasser, fortsätter i Piffens röda skjorta även kommande säsong. Yasser spelade under förra säsongen sin första säsong på mittfältet, hela tiden med en uppåtgående kurva. En riktig dammsugare på mittfältet, som med sin snabbhet verkar hinna överallt! Vi hoppas att hans utveckling fortsätter, då kan han även sikta mot högre nivåer i framtiden. Alltid glad i omklädningsrummet!

Sopimustilanne kaudelle 2020 tällä hetkellä:

Maalivahdit: 1 Arnold Uschanoff, 12 Rasmus Knuts.

Puolustajat: 8 Ville Ranta-aho, 15 Roni Järvinen, 22 Lukas Eloranta, 23 John Adolfsson, 77 Arsalan Azizi.

Keskikenttäpelaajat: 3 Wille Öhman, 4 Kristoffer Lövholm, 6 Matias Lahti, 7 Behar Cimili, 11 Farhan Omar, 14 Allan Andersson, 17 Ted Rosenström, 18 Viktor Johansson, 20 Yasser, 26 Casper Nyberg, Tomas Hradecký..

Hyökkääjät: 9 Emil Peltonen, 10 Gezim Voca, 21 Paulus Kopperoinen, 24 Kasper Fröjdö, 28 Elias Untamala.

Valmennus: Stefan Strömborg, Kari Virtanen, Simon Sid.

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet