Jalkapallojaosto keskeyttää väliaikaisesti kaiken kilpailu- ja harjoitustoiminnan 31.3.2020 asti

Palloliiton suosituksen mukaisesti PIF jalkapallojaosto keskeyttää väliaikaisesti kaiken kilpailu- ja harjoitustoiminnan tästä päivästä lähtien 31.3.2020 asti. Palaamme maaliskuun loppussa tarkemmalla tiedolla miten toiminta jatkuu, ja noudatamme viranomaisten ja Palloliiton suosituksia.

Kysyttävää – petra furu@gmail.com / 040-1822441

Liittohallitus päätti jalkapallon kilpailutoiminnan väliaikaisesta keskeyttämisestä
Palloliiton liittohallitus piti torstai-iltana etäkokouksen koronavirusepidemiaan COVID-19 liittyen.

Hallitus päätti keskeyttää Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut ja miesten Futsal-Liigan runkosarjan päätöskierros, jotka pelataan ilman yleisöä tulevana viikonloppuna.

Myös Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja- ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset on toistaiseksi peruttu.

Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti.

Päätökset muiden kansallisten pääsarjojen osalta tehdään alkuviikosta. Niistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa https://thl.fi/fi/

Ystävällisin terveisin
JALKAPALLO/Petra Furu

Kategoriat:
Jalkapallo