Arsalan Azizi jatkaa

Även Arsalan Azizi fortsätter med oss nästa säsong, då även han kommer att fylla 26. Arsa var den av utespelarna som spelade mest under säsongen och spelade i alla matcher, och började bara en på bänken. Totalt blev det 2 227 minuter (ca 85 min/match). Ett mål blev det också i bortamatchen mot RaiFu. 4 gula kort samlade han också på sig.

Hur var säsongen 2019 för dig?

– Måste säga att den var bra. Målet var att hålla mej frisk och i skick hela säsongen och det blev ju så. Mycket bra från laget som jag hoppas vi kan bygga på till nästa säsong. Och ett stort plus åt våra fans!

Vad har du för förväntningar på dig själv och på laget 2020?

– Att spela en så bra säsong som möjligt. Förväntar av laget att vi ger allt varje gång vi stiger på gräsplanen. Och förväntar samma sak av mej själv.

I vilken klubb inledde du din karriär?

– Sporting Kristina.

Var spelar du 2025, eller vad gör du då?

– Bor i Stockholm då hoppeligen.

Vill du delge dina some-konton twitter, ig osv?

Berätta nåt om dig själv som ingen annan vet?

– Tycker mer om choklad än lösgodis.

Avslutar med GM Mathias Lindströms kommentar:

– Vi är glada att Arsalan fortsätter i PIF även 2020! Detta blir Arsas andra säsong i Pargas och han tog i fjol stort ansvar med sin mångsidighet. Arsalan har erfarenhet av spel i division 2 från förr, och vet vad som krävs på den nivån. Efter några skadefyllda år innan Piffen, verkade han under fjolåret komma tillbaka till sin nivå – som vi hoppas ännu kan höjas till nästa år i Tvåan.

Sopimustilanne kaudelle 2020 tällä hetkellä:

Maalivahdit: 1 Arnold Uschanoff, 12 Rasmus Knuts.

Puolustajat: 8 Ville Ranta-aho, 15 Roni Järvinen, 22 Lukas Eloranta, 23 John Adolfsson, 77 Arsalan Azizi.

Keskikenttäpelaajat: 3 Wille Öhman, 4 Kristoffer Lövholm, 6 Matias Lahti, 7 Behar Cimili, 11 Farhan Omar, 14 Allan Andersson, 17 Ted Rosenström, 18 Viktor Johansson, 20 Yasser, 26 Casper Nyberg, Tomas Hradecký..

Hyökkääjät: 9 Emil Peltonen, 10 Gezim Voca, 21 Paulus Kopperoinen, 24 Kasper Fröjdö, 28 Elias Untamala.

Valmennus: Stefan Strömborg, Kari Virtanen, Simon Sid.

Kategoriat:
Jalkapallo Miehet