Ajankohtaista

KEVÄTKAUSI 2022

Tervetuloa voimistelujaostoon!

Kevätinfoa

Pääsiäinen: Harrasteryhmillä ei jumppia to 14.4 – ma 18.4 välillä.
Klubikisat la 23.4 – kaikilla jumppaajilla* on mahdollisuus näyttää mitä ovat oppineet kauden aikana! Tästä tulee erillinen tiedote.
Vappuna 1.5 ja Äitienpäivänä 8.5 ei jumppia.
Kevätkauden päätösjuhlat to 12.5 – esiintymisiä, iloa ja naurua, nyt saamme toivottavasti vihdoinkin pitää kunnon päätösjuhlat!

*ei koske FreeGymiä, Satujumppaa eikä Perhejumppaa.

Harrasteryhmien viimeinen jumppa:
Perhejumppa: ma 9.5
Voimistelukoulu tytöt vl 5->: ma 9.5
Voimistelukoulu 4-5v: ti 10.5
Voimistelukoulu tiistai 6-8v: ti 10.5
Voimistelukoulu tytöt vl 3-4: ti 10.5
Voimistelukoulu torstai 6-8v: to 5.5
FreeGym-ryhmät 1&2: to 5.5
Satujumppa: su 24.4

Uudet voimistelijat ilmoittautuu täyttämällä ilmoittautumislomake (löytyy ”Ryhmät”-sivulta) tai jos olet aikaisemmin ollut mukana voimisteluseurassa, voit ilmoittautua suoraan haluamasi ryhmän pääohjaajalle. Kaikkia UUSIA voimistelijoita pyydetään täyttämään lomake!

Kevätkaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, jos olit mukana syksyllä. Jos ET aio jatkaa jumppaamista, ilmoitathan siitä omalle pääohjaajalle mahdollisimman pian, niin vapautat paikkasi jonossa olevalle.

Aikataulun ja tietoa ryhmistä löytyy ”Ryhmät”-sivulta. Meihin saa aina olla yhteydessä jos on epävarmuutta siitä, mikä ryhmä sopii teille parhaiten!

Huomioithan, että voimistelijat EIVÄT ole seurueen kautta vakuutettuja harjoitusten aikana. Tarkistakaa että tapaturmavakuutuksenne on voimassa. LähiTapiolasta saat alennusta mainitsemalla ”PIF-voimistelu”.

Kysymykset ja ideat: gymnastiksektionen@gmail.com