⚽ Inter/2 - Pargas IF 1-0 (1-0)
Länsi-Suomen Kolmonen
Idrottsparkens övre plan Åbo
22.7.2018 Kl 19.15


Matchen mot Inter visade sig bli en drabbning där vi fick gå tomhänta hem efter att i slutet bland annat prickat ribban. Många målchanser bjöds inte på i denna match, där det nog bjöds på en hel del närkamper. I ärlighetens namn måste sägas att Inter kanske hade de flesta chanserna, men ändå kändes besvikelsen långt in i märgen.


Då varken Inters herrar eller A-juniorlag hade matcher under veckoslutet så kunde Inter/2 dra nytta av detta i och med att minst 4 från herrtruppen (juniorer) spelade mot oss, även om det bara var Lassi Viholainen som har spelat i veikkausliiga i år (363 minuter). Detta bidrog till att tempot i matchen var ganska hög i hela matchen och det var en hel del tröttkörda spelare som steg av planen.

Det enda målet kom just innan pausen när Ansu Sheriff kom ensam med Arska i målet. 

I slutet av matchen tog vi över mera och mera och hade några möjligheter att kvittera på några av de fyra hörnorna vi fick.

En kort analys av motståndarna. Inter är baserat på de två matcherna vi spelat mot dom bättre än serieplaceringen. Vi tog en seger var, och målen 2-2. Tror att man får jobba mycket för att hålla stommen nöjda, när man plockar in spelare till varje match från A-laget och A-juniorerna. Om man dessutom använt över 40 spelare i serien, så är det inget optimalt. I bästa stund, som igår så kan man vinna över vem som helst.

Nu gäller det att slicka såren och ta sikte mot Åbo-matchen på fredag.

Piffen idag:
A Uschanoff - V Lindqvist (40. P Sumelius) - Y Ossok, M Nwokocha (varning, 93 B Lindström), J Adolfsson ( 58' V Johansson) - T Megase (74' T Gustafsson), A Holmberg - F Omar, B Cimili, V Ranta-aho - M Karlsson