21.4.2017 kl 18.30

Herrtrean Turun Weikot - Pargas IF 3-1 (2-1)

Publik: < 40
Domare: Notash Pouria
Raunistula KHT


Båda lagen kom till drabbningen med en seger i ryggen, TuWes kom lite överraskande hemma mot KaaPo.

I och med att undertecknad inte närvarade under första halvlek så kan inte så mycket sägas om spelet. Piffen tog ledningen efter endast 3 minuter när Ville Ranta-aho kom fri på vänster kanten efter en hög diagonalpassning av Musa Ismaila och Ville placerade bollen vid den högra stolpen, 1-0. TuWe
kvitterade snabbt och tog sedan ledningen just innan pausvilan.

Genast i inledningen av andra halvlek kom TuWe att ganska lätt öka på sin ledning till 3-1 och efter det parkerade man bussen vid halva planen. Då dessutom planen är minimal, så bröts varje försök till en boll bakom linjen av en högt placerad målvakt. Trots det så fanns det ändå chanser att göra mål men icke sa Nicke denna gång.

Som en kuriositet i matchen, som kanske inte var så önskvärd, kan nämnas att för Piffen debuterade i herrtrean 2 målvakter. Då Linus är skadad fick Benjamin Lindström ställa sig i målet, men då även han är småskadad, så fick han lämna över till en inlånad B-junior från Inter, Julian Tuominen, som dock inte prövades just alls, och således höll nollan.

Inkommande fredag spelar vi igen hemma, nu mot Turun PalloKerho (TPK), som i fredags gick på en ordentlig hemmanit mot ett taggat KaaPo, som har samma matchfacit som vi.

STATISTIK
3' 0-1 Ville Ranta-aho [1]
7' 1-1 Tommi Virtanen
42' 2-1 Leevi-Eemeli Ojanen
48' 3-1 Konsta Laakso

Hörnor x-x
Gula kort 6-0 !!!