KANNUSTAJAMATKAT

Haluatko tulla mukaan Piffenin vieraspeleihin

22.4 cup ottelu porissa ToVea vastaan. Matkusta joukkueen kanssa bussissa 20 eurolla. Ruoka ja ottelulippu ei sisälly hintaan.

27.4 Sarjapeli Eckerössä Ahvenanmaalla FC Ålandia vastaan, lähtö lauantaiaamuna, takaisin illalla Helsingin kautta ja kotona sunnuntaina keskellä päivää. Hinta 60 euroa sisältäen laiva -ja bussimatkat, ei sisälly ruokaa eikä ottelulippua

ilmoittautuminen viimeistään 19.4, kotipelissä SoVoa vastaan

 

 

 

Sopimuspelaajia 2019

Nro Nimi Synt Ott '18 Min Maali Kelt Pun
1 Arnold Uschanoff 1995 25 2222   2  
2 Frans Grönlund (Inter) 2000 7 630      
3 Wille Öhman (Inter) 2000 8 719      
4 Kristoffer Lövdahl 1994 6 326 1   1
6 Atte Holmberg 1993 23 1870   3  
7 Behar Cimili            
8 Ville Ranta-aho 1989 21 1765 3 4  
9 Micke Karlsson 1999 20 1254 2    
10 Gezim Voca 1995 21 1754 10 5  
11 Farhan Omar 1992 24 1840 9 3  
12 Benjamin Lindström 1998 3 119      
14 Ahmed Majed (Boda) 1994          
15 Jonas Lehtinen 1997 20 1156 6 1  
17 Joonas Manzo (Iirot) 1992          
18 Viktor Johansson 2002 13 426      
19 Viktor Lindqvist 1997 25 1945   1  
20 Yasser al-Musawi (Boda) 1997 14 1013   5  
21 Tobias Gustafsson 2000 4 51      
22              
23 John Adolfsson 2000 16 799      
24 Kasper Fröjdö (TPS B) 2002          
25 Yannick Ossok 1986 24 1982   2  
26 Casper Nyberg (Lån, Inter) 2001          
28 Daniel Servanto 1999 2 12      
77 Arsalan Azizi (Åbo IFK) 1994          
               
               

 

PIFFEN osa 21

Nuori lupaus nostettu edariin


Vielä ennen huomista Åbo-peliä meillä on aikaa esitellä yhden uuden pelaajan. Ryhmään tulee vuonna 2002 syntynyt VIKTOR JOHANSSON. Hän on 13:sta oma tuote niiden 21 pelaajan ryhmässä, jota meillä nyt on.

Viktor on myös pelannut TPS:n junioreissa 3,5 vuotta, mutta nyt se on Piffen joka on mielessä. Vaikka hän on joukkueen nuorin, niin sukset jalassa hän on luultavasti ylivoimainen muihin verrattuna, kun hän vielä kilpailee kansallisella tasolla talvioloissa hiihdossa. Viktor itse sanoo, että hän vielä panostaa sekä hiihtoon että jalkapalloon, mutta nyt näin kesän kynnyksellä on jalkapallon vuoro.

Viktor odottaa kehittyvänsä pelaajana ja että meidän joukkueen pitäisi pelata hyvin koko kauden

GM M Isaksson kuvailee Vikkeä nuorena hyvin lupaavana pelaajana, jolla on kaikki mahdollisuudet kehittyä korkean luokan pelaajaksi.

Luulen, että ryhmä on kutakuinkin valmis, mutta älä koskaan sano ei koskaan...

PIFFEN osa 20

Seuraava pelaaja esittelyssä on pelaaja jonka sopimus kestää ainakin kesään asti. Toinen vuosi peräkkäin kun meillä on lainapelaaja K-kaupungista - tällä kertaa nimeltään KRISTOFFER LÖVHOLM. Toffe on puolustava pelaaja, joka debytoi viime lauantaina meidän väreissä- ja teki sen tyylikkäästi.

Toffe pelasi junnuvuosina Sporting Kristinassa, johon tuli pieni breikki kun hän b-juniorina pelasi Närpes Kraftissa. Sen jälkeen paluu Sportingin jossa on tullut miesten pelejä sekä 2- että 3-divisionassa.

Toffee toivoo, että " pelaamme hyvää ja viihdyttävää jalkapalloa, - ja odotan meidän antavan kaiken joka ottelussa riippumatta tilanteesta.

GM Micke Isaksson kommentoi Toffea "terve tulaahdus, joka on tyypillinen pelaaja, jolla on juuret pohjanmaalla, eli antaa aina kaikensa tilanteissa kuin tilanteissa"

Toffen kanssa, meillä on kasassa 20 pelaajaa. katsotaan, onko vielä ketään tulossa. Se, joka elää, näkee.

 

PIFFEN osa 19

Piffenin joukkue kasvaa yhdellä uudella pelaajalla kun joukkueeseemme liittyy pian 18 vuotta täyttävä MUHARREM SAHITI. Tämä vasemmalla puolella viihtyvä puolustaja tulee Åbo IFK:sta vahvistamaan ja tuomaan leveyttä rinkiimme. Muharrem tulee pelaamaan numerolla 3. Muhis on pelannut jo parissa harjoitupeleissä.

Näin Muhis itse kommentoi siirtymistään meille:

Olin pelannut parisen vuotta LTU:n riveissä, ja kun tajusin että minusta voisikin joskus tulla vähän enemmän kuin vaan LTU-pelaaja niin päätiin vaihtamaan Åbo IFK:hon kolmisen vuotta sitten ja siitä se kehittyminen alkoi. Olen pelannut B1-sarjaa viime kaudella ja muutamia harjoitusotteluita Åbo IFK:n edustuksen kanssa.
Odotan kaudesta Piffenissä monta hyvää peliä ja voittoja. pyrkimykseni tällä kaudella on auttaa Piffeniä sekä puolustuspelissä että hyökkäsyspelissä

Meidän GM Micke Isaksson kommentoi : ”Muhis on nuori lupaava pelaaja jolle nyt avautuu mahdollisuus kehittää pelinsä miesten jalkapallossa”

Piffen 2018 Osa 18

Uusi pelaaja saapunut Paraisille

Nyt esittelemme uuden pelaajan, joka tulee häärimään hyökkäyspäässä tänä vuonna. ÅBO IFK:sta ja SoVosta tulee pian 23-vuotias Gesim Voca. Gezimin kausi SoVon kanssa SM-liigassa päättyi juuri ennen pääsiäistä, joten hän voi keskittyä nyt rauhassa keskittyä kesäpeliin. Mielenkiinnolla odotamme, mitä hän on tuo joukkueeseen.

Gesim saa puheenvuoron: 

"Olen pelannut melkein koko ikäni Inter Turun organisaatiossa aina edustusjoukkueeseen asti. Paras henkilökohtainen kauteni oli A-junnuissa, ja se myös palkittiin niin, että sain mahiksen olla 4 kk Interin edustuksen kanssa, jossa minulla on muutama liigacup-peli alla myös. Pari viimeistä kautta pelannut kakkosta ja kolmosta Åbo IFK:n riveissä, jota saan kiittää näistä parista vuosista. Olen jättänyt jalkapallon vähän sivuun parin vuoden aikana koulun, töiden ja Futsalin takia. Olen pari viimeistä kautta pelannut futsalliiga Someron Voimassa, joka on ollut upea kokemus.

Odotan että noustaan kakkoseen, ja että pelaan ehjän kauden ja voin auttaa joukkuettani maaleillani ja hyvällä pelillä tavoitteemme saavuttamiseksi. Olen ollut Danielin pelaaja aikaisemmin myös FC Interin A-junnuaikoina ja silloin meni todella hyvin, joten se helpotti valintaani allekirjoittaa Piffenin kanssa. Täällä on hyvät olosuhteet, selvä visio ja erittäin hyviä pelaajia. Odotan näiden pohjalta, että peli kerrallaan mennään eteenpäin, kehitytään ja nostetaan PIF sarjaporras ylöspäin."

GM Micke Isaksson: "Gesim on tekninen pelaaja, joka sopii erinomaisesti ryhmään"

Lopuksi Gesim toivoo, että kaikki tulee kannustamaan meitä voittoon. Tulemme tarjoamaan hyviä ja maalirikkaita otteluita kaikille, jotka tulevat paikalle.

Meillä on nyt 18 pelaajaa ja vielä 3 kpl on julkaisematta!

PIFFEN Osa 17

17. pelaajan nimi julkistettu

Michael Nwokocha jatkaa myös ensi kauden Piffenissä. Michaelin myötä saadaan puolustuspäähän tarvittava palapeli. Michaelilla, jolla on pitkä ura, tuo joukkueeseen paljon kokemusta.

Michaelin kausi 2017 lukuina
18 sarjapeliä
1524 minuuttia.
3 keltaista korttia
CUP-VOITTAJA

Nyt olemme julkaisseet 17 nimeä tulevalle kaudelle, ja he olivat kaikki mukanamme jo viime vuonna.

Meidän GM Micke Isaksson: " Michael, vakaa pelaaja, jolla on uskomaton rutiini, joka auttaa nuorta joukkuetta."

Piffen 2018 ja osa 15

pelaaja numero 16 on allekirjoittanut sopimuksen


16. pelaaja on nyt allekirjoittanut sopimuksen tulevalle kaudelle, ja taas se on yksi omista tuotteista, joka ottaa ensiaskeleita miesten joukkuueessa, nimittäin Kalle Fjäder.

17-vuotias Kalle, joka on viihtyy parhaiten hyökkäyssuuntaan, pääsi jo viime vuonna haisteleemaan miesten vauhtia. Mutta enimmäkseen Kalle pelasi kuitenkin meidän A-junnuissa.

Kallen kausi 2017 lukuina
8 sarjaottelua
108 minuuttia.
0 keltaista korttia

Nyt meillä on 16 pelaajaa, joista 12 on kotikaupungin poikia. Tällä hetkellä ryhmän keski-ikä on 23 vuotta.

Meidän GM Micke Isaksson kommentoi: "Taas yksi omista junioreista, joka saa mahdollisuuden kasvaa miesten peleihin- ja 3-divariin. Toivon, että myös Kalle ottaa mahdollisuuden ja ottaa suuria kehitysaskeleita urallaan"

Kalle itse kommentoi " olen iloinen, että sain sopimuksen Piffenin kanssa ja odotan seuraavaa kautta ja toivon, että pelaamme hyviä pelejä. Viime vuosi oli ihan hyvä vuosi, ja toivottavasti tulevasta kaudesta tulee vielä parempi.

Katsotaan mitä tapahtuu ensi viikolla. Ainakin voimme luvata, että sunnuntaina pelaamme kauden ensimmäistä harjoitusottelua. Silloin vastaan tulee Inter/2 Turussa Kupittaa, 5:lla.
Piffen 2018, osa 14

Uusi päivä, uusi sopimus


Daniel Servanto on seuraava A-juniori, joka allekirjoitti sopimuksen. 18-vuotiaalla Paraislaisnuorukaisella Danulla on vielä ensimmäinen miesten ottelu edessään. Danulla on muiden samanikäisten joukkuekavereiden kanssa pitkä yhteinen historia Piffenin punavalkoisessa puvuissa.

Meillä on nyt 15 pelaajaa kasassa, joista peräti 11 ovat oman kylän poikia osaamista joukkueessa. Kuinka moni voi sanoa samaa?

GM Micke Isaksson: "Uusi oma tuote, jolle annetaan vuoden aikana mahdollisuuden kasvaa 3-divisionaan pelaajaksi. Kuten kaikkien muiden nuorten pelaajien kanssa, se on vain sisäinen motivaatio, joka voi pysäyttää kehityksen. Toivon ja uskon, että daniel kehittyy hyvin kauden aikana"

Daniel sanoo: " Olen otettu sopimuksesta. Uskon joukkueemme menestyvän tulevalla kaudella 2018. On hienoa päästä pelaamaan ja treenamaan kokeeneempien pelaajien kanssa"

Katsotaan, kuka on seuraava mies istunnolle. Eiköhän tääne saada vielä joku ulkopaikkakuntalainen pelaamaan.
Piffen 2018, osa 13

Nyt olemme iskeneet kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


Olemme nyt allekirjoittaneet kaksi pelaajasopimusta. Kyseessä on kaksi junioria, jotka kuuluvat ryhmään ensi vuonna.

Ensimmäinen on 19-vuotias maalivahti Benjamin Lindström. Bene teki debyytin miehissä vuonna 2017, mutta pelasi eniten A-junnujen kanssa viime kaudella.

Benen kausi 2017
1 sarjaottelu
55 minuuttia
0 keltaista korttia
CUP-voittaja

Toinen pelaaja on Tobias "Tobbe" Gustafsson, jolla on ollut aikaa harjoitella edustuksen kanssa ennen joulua, ja hän on myös tehnyt muutaman maalin futsal-joukkueelle. 17-vuotias Tobbe saa nyt mahdollisuuden hengittää edustuksen raikasta ilmaa, ja täten on mahdollisuus ottaa seuraavat askeleet kehityksessään. Tobbe ei saanut peliaikaa miehissä vuonna viime vuonna, mutta melkein teki debyytin cupin loppuotteluussa, mutta liian kiireinen tuomari esti sen...

Nyt meillä on 14 pelaajaa, joista 10 ovat niin sanotusti oman kylän poikia.

Meidän GM Micke Isakssonin kommentit Benjaministä: " Bene on nuori lupaava maalivahti, joka on jatkuvasti ottanut askelia eteenpäin kehityksessä. Yhdessä Arskan kanssa Bene meillä on yksi parhaista maalivahtipareista kolmosessa tulevana kesänä".

Meidän GM Micke Isaksson kommentit Tobiaksesta: "Tobbe on nuori lupaava pelaaja, jolla on mahdollisuus kehittyä hyväksi 3-divisioonapelaajaksi tänä vuonna. Mukava nähdä, että Tobbella on vaadittava motivaatiota ottaakseen seuraavat askeleet urallaan"

Bene itse kommentoi "Viime vuosi oli hyvä vuosi seuraavalle kaudelle, joukkue näyttää edelleen samalta, mikä on hyvä, koska viime kauden päättyi hyvin, kun pelaajat alkoivat työskennellä yhdessä. Meillä on kaikki mahdollisuudet hyvään alkuun kauteen ja yrittää nousta 2-divisioonaan "

Tobben kommentit: "Olen kiitollinen sopimuksesta ja odotan seuraavaa kautta. Toivon, että voin kehittyä pelaajana ja ottaa oppia muista pelaajista ja valmentajasta. Toivon myös, että joukkue pystyy pelaamaan hyvää ja viihdyttävä jalkapalloa"

Ensi viikonloppuna miehet pelaavat kaksi futsalottelua lauantaina - ja sitten jatkuu harjoituskausi joulutauon jälkeen.

Piffen 2018, osa 12

Vuosi on lähtenyt käyntiin ja meillä on maalivahti!  

Tänään kävi ilmi, että Arnold Uschanoff jatkaa lapsuuden seurassaan. 22-vuotias Arska, joka oli vakaa viimeinen lukko joukkueessa, tultuaan takaisin Espanjasta viime keväänä, tulee ottamaan isomman roolin seurassa. Nuoresta iästään huolimatta Arnold on pelannut myös TPS:ssä, sekä juniorina että miesten joukkueessa, jossa (Transfermarktin mukaan) pelasi 6 pelejä Veikkausliiga vuonna 2014. 2015 hän vietti kakkosdivarissa SalPassa, ennen paluuta Pajbackalle.

Arnoldin kausi 2017 numeroina

15 sarjaottelua

1350 minuuttia

0 keltaista korttia

CUP voittaja

 

Arskan allekirjoituksen myötä, meillä on nyt sopimus 12 pelaajaan kanssa, joista peräti 8 ovat kasvaneet Paraisten valkoinen maaperä tossujen alla. Koska meillä on nyt siis myös maalivahti, niin meidän valmentaja Daniel Osinachi voi alkaa suunnittelemaan avauskokonpanoa, joka ei näytä niin pahalta. Useita pelaajia, joka voi olla eri pelipaikoilla antaa mielenkiintoisen palapelin, ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, mitä taululle piirretään.

Meidän GM Micke Isaksson kommentoi ”Mahtava että Arnold jatkaa Piffenissä. Hän on ollut, ja tulee olemaan merkittävä tekijä tiimimme rakentamisessa. Mutta Arska ei ole vain merkittävä tekijä edustusjoukkueessa, vaan myös koko Piffenissä, jossa hän tulee jakamaan tietonsa seuraaville sukupolville pitämällä maalivahtitreenejä meidän junioreille ”

Arska, itse kommentoi ”2017 oli positiivinen kun useimmat nuoret pelaajat ottivat ison askeleen eteenpäin ja osoitti, että he olivat valmiita 3. divisioonaan. Tästä huolimatta emme voi olla täysin tyytyväisiä joukkueena, koska emme saaneet ulos sitä kapasiteettia, jonka näytimme kauden lopussa. Kuitenkin jos jatkamme siitä mistä lopetimme, tullaan näkemään paras jalkapallo pitkään aikaan Paraisilla 2018. Jännittävä on myös saadessamme pelata useita paikallispelejä ”

Odottaessaan seuraavaa pelaajaa, te, hyvä yleisö, voitte alustavasti merkitä seuraavat ystävyysottelut kalenteriinne näin keskellä vihreätä alkukesää.

 

9.2 TuWe – PIF, 17.2 PIF – Boda, 22.2 MaPS-PIF, 4.3 Inter/2-PIF ja 30.3 PIF-Iirot

 

Piffen 2018, osa 11

Viimeinen joululahja tuli jo ennen joulua, Atte jatkaa meillä.


Päivä ennen joulua saimme tietää, että Atte Holmberg jatkaa meillä 2018. Keskikentän pelaaja, joka voi myös pelata useimmissa paikassa, saapui meille viime vuonna saksan vaihtovuoden jälkeen.

Atte, joka varttui pelaajana meillä, on myös pelannut b- ja a-juniorina TPS:ssä, josta hopea SM-sarjassa parhaana tuloksena. Hän on myös pelannut Åbi IFK:ssa ja EIF-akatemiassa.

Vuonna 2012, oli nyt 24-vuotiaalla Atella Piffenin paras maalintekijä 9 maalillaan, mutta meille on etuna että hän voi pelata monissa paikoissa.

Atten kausi 2017
8 sarjaottelua
674 minuuttia
1 keltainen kortti
Cup-voittaja

Atte on nyt Piffenin 11:s pelaaja tulevana kautena, ja jo seitsemäs pelaaja, joka on omasta juniorimyllystä taiottu.

Piffenin GM Micke Isaksson kommentoi: " Viimeinen joululahja tuli kun kokenut Atte allekirjoitti sopimuksen. Kokemuksen lisäksi Atte tuo joukkueeseen voitontahtoa, minkä näimme syksyllä, - kun Atte palasi joukkueeseen ja oli mukana murtamassa negatiivisen suuntauksen. Nyt on joukkueen runko kasassa ja muutaman oman juniorin ja muutaman vahvistuksen mukaan tulemisessa, niin uskon meille hyvää jalkapallovuotta 2018

Atte on hieman vaatimattomampi sanoissaan " One more year"

Kuka on sitten joukkueen 12 pelaaja?
PIFFEN 2018, osa 10

Nyt on yhdeksän päivää jouluun ja voimme ilmoittaa, - että iso YHDEKSÄN jatkaa vuonna 2018.


29-vuotias Veli Hartolan, joka on ollut maalikuninkaamme monta vuotta putkeen - jatkaa seuraavaan kauteen kanssamme. Vellun kausi ei antanut meille niin monta maalia kuin ja ehkäpä myös höän itse toivoi, mutta voimme varmasti luvata että verkko tulee heilumaan ensi kaudellakin. Viimeiset kuusi kautta hän on maalaannut aika vakuuttavasti: 3-19-20-24-15-7, eli yhteensä 88 maalia!
Vellun ensiaskeleet jalkapallon parissa otettin Liedon kyläsarjassa. Junioikäisenä matka jatkui Turkuun missä kokemusta karttui sekä Tepsitä että Interistä. Interissä Vellu sai A-juniorina saavuttaa SM-kultaa. Tämän jälkeen meni muutama kausi KaaPossa ja 2-divarissa, kunnes määränpäänä oli aina yhtä kaunis Parainen ja Pajbacka. Piffenissä on nyt vierähtänyt viisi täyttä kautta, kuten vellu sanoo: "Aika vahva side seuraan on jo tässä muodostunut ja ylpeänä saa aina vetää pelipaidan päälle". Piffenin aikakauteen sisältyy myös vaihto-opiskeluvuosi Barcelonassa ja kokemukset paikallisesta yliopistosarjasta. Kokemuksena tuo aika opetti paljon myös jalkapallolle, sillä sielä Vellu pelasi ensimmäistä kertaa puhtaana kärkenä ja siellä tiellä ollaan edelleen.

Velis kausi 2017:
16 sarjaottelua
1135 minuuttia
7 maalia
0 korttia
CUP-voittaja (2 maalia)

Vellun sopimuksen myötä meillä on nyt kymmenen pelaajaa, - ja kaikki tähän asti ovat vanhoja tuttuja meidän kotiyleisölle.

GM micke isaksson kommentoi: " korkean tason maalivaras, jonka voidaan jo laskea "omksi pojaksi " niin monen Piffen-vuoden jälkeen. Maalien lisäksi, tuo rutiinia nuorelle joukkueellemme. Yksi joululahjoista...

Veli itse kommentoi: " kausi oli todella kaksijakoinen tai jopa kolminjakoinen, koska alkukevään harjoitusottelut menivät niin hyvin, ja me olimme vastustajia paremmassa kunnossa. Mutta kun sarja-avaus ja tosipelit koittivat, niin tuntui että vähän jokaisella pelaajalla oli liike hukassa, ja sitä kautta vastustajat hallitsivat peliä. en tiedä treenattiinko siinä liian kovaa, mutta ainakin itsellä oli kroppa aikas jumissa sarjapelien alettua. Siitä johtuen olinkin alkukaudesta paljon sivussaloukkaantumisten takia, ja tuntui kuin kausi olisi alkanut vasta kesätauon jälkeen. kesätauon jälkeen koko joukkueen otteet paranivat ja loppukaudesta päästiin sitten todelliseen lentoonja tuntui että olimme pysäyttämättömiä. Loppukauden kruunasi cup-mestaruus - ja joukkue sai hienon palkinnon kovasta yhteisestä työstä. Voikin sanoa, että kausi loppui liian äkkiä, mutta tästä onkin hyvä jatkaa tulevaan kauteen lähes samalla miehistöllä voittoputkessa.
La Masian ja Danielin opit kun yhdistää, niin lopputulos voi olla ihan mitä vaan, - joten innoissaan tässä jo odotellaan tulevn kauden alkua".

Toivomme Vellulle onnistuneen kauden.

Voimmeko pyytää pukilta lisää paketteja?
Piffen 2018, osa 9

Seuraava keskikenttäpelaaja joka pidentää sopimuksensa on Farhan Omar.


25-vuotias Farhan aloittaa toisen kauden Piffenissä. Farhan 'Farris' Omar pääsi todella vauhtiin syksyllä, ja erityisesti kaksi maalia ÅBO IFK:ta vastaan, ja kahden maalin johtanutta syöttöä cupin finaalissa on tuoreessa muistissa. Farhan tuo joukkuueeseen pienen annoksen pohjaalaasuutta - onhan hän saanut jalkapallokasvatuken juniorina Norrvalla FF:ssä ja Jarossa. Siitä hän sitten jatkoi pelaamalla kakkosdivaria Pietarsaaren JBK:ssa, Vasa IFK:ssa, Åbo IFK:ssa ja SalPassa. Ennen Piffenin tuloa Farhan ehti pelata myös kolmosta Turun Wikkojen riveissä. Ensi vuonna saatte nähdä Farhanin pelaavan paidalla numerolla 11.

Farhanin kausi 2017:
21 sarjaottelua
1770 minuuttia
3 maalia
3 keltaista korttia
CUP-voittaja

Farhan Omar on yhdeksäs pelaaja, joka jatkaa kanssamme (vähintään) vielä yhden kauden.

GM Micke Isaksson kommentoi: "Yksi joululahjoista tuli tänään. Mieheltä, jolla on paljon potentiaalia, voimme odottaa vuoden 2018 aikana suuria asioita. Farhan pääsi oikeuksiinsa edellisen kauden lopussa, aivan kuten koko joukkue"

Farhan itse kommentoi: " Huonon alun jälkeen taistelimme erittäin hyvin kauden lopussa, mutta valitettavasti se ei riittänyt siihen, mitä luulimme ja toivoimme, mutta ensi kaudella toivon, että voisimme saada paremman alun. Sitten voimme vihdoin taistella mitalisijoista!
Toivon, että kaikki Piffenfanit tulevat ja hurraavat meille ".

Toivomme, että Farrisilla on menestyksekäs kausi 2018.

Katsotaan löytyykö pukin kontista vielä jotain meille.
Piffen 2018, osa 8

Keskikentän ankkuri Behar Cimili jatkaa Piffenissä.


27-vuotias Behar Cimili on allekirjoittanut sopimuksen seuraavasta kaudesta. Behu, joka oli yksi tärkeimmistä pelaajista viime kaudella, tulee takaamaan sen, että meillä on keskikentän keskellä pelaaja, johon voimme luottaa koska tahansa. Jalkapallokasvatuksensa Behar saanut Turussa Åbo IFK:ssa ja muutti Interiin b-juniorina, jossa hän sai SM-pronssia ja vielä kultaa A-juniorina. Junnuvuosien jälkeen ura jatkui kakkosdivarissa sekä Inter/2:ssa ja ÅIFK:ssa, jossa mahtui vielä muutama harjoituspeli Interissä ja TPS:ssä mutta lopullista läpimurtoa ei tullut. 
Armeijan jälkeen matka jatkui Norjaan jossa pelasi Manndalskamratenen joukkueessa puoliammattilaisena kolmosdivarissa ja sitten vielä ammattilaisena Arendalin kakkosdivarijoukkueessa. Arendalissa Behusta tuli avainpelaaja mutta valittava jalan katkeaminen syyskaudella pakotti hänet lähes vuoden taukoon ja sopimusta ei uusittu joten paluu Suomeen tuli ajankohtaiseksi. 
Vuosi 2016 Behu oli mukana nostamassa Peimarin kakkoseen, ennen kuin se lopulta teki päätöksen 2017 tulla Piffeniin

Vaikka Behussa emme tule saamaan maalikuningasta, niin emme voi unohtaa sitä kehonhallintaa kun hän ratkaisi meille voiton PaiHasta viime syyskuussa. Mutta behar on ensisijaisesti hallitseva puolustava keskikentän pelaaja, - jonka tarvitsemme ensi vuonna

Beharinkausi 2017:
21 sarjaottelua
1800 minuuttia (eniten kaikista)
1 maal
ei kortteja
CUP-voittaja

Behar on kahdeksas pelaaja, joka allekirjoitti seuraavan kauden sopimuksen ja joka myös pelasi kanssamme viime kaudella.

GM Micke Isaksson kommentoi: " Tärkeää nuorelle joukkueelle on saada niin ISO pelaaja ja johtaja joukkueeseen. Behar antaa aina 100 % joka tilanteessa! Vielä muutama sopimus, ja voimme rauhassa hiljentyä joulun viettoon"

Beharin kommentit (analysointi): " Kausi 2017 oli hyvin hankala sekä seuralle että minulle henkilökohtaisesti.Tulin ryhmään " kokeneempana" pelaajana, joka auttaisi joukkuetta kärkiryhmään,. Valitettavasti näin ei käynyt, ja varsinkin kesän jälkeen se alkoi näyttää todella pahalta. me puhuimme ja kävimme porukalla läpi joukkueen jokaisen pelin jälkeen, siitä mikä meni pieleen ja mitä voitaisiin tehdä paremmin, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Seuran reaktio, toiminta ja päätökset olivat suuren osan siitä, mikä auttoi. Syksyllä aloimme vihdoin pelata ja kausi loppui 6 suoralla voitolla. Me todella näytimme, mihin pystyimme. kun "flow" oli meidän, Luulen, että useimmat pelaajat olisivat halunneet pelaata sarjapelejä joulukuuhun asti. Se oli erittäin mukavaa meille pelaajille, taustaryhmälle että yleisölle, mikä oli helposti aistittavissa. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen. Jo nyt joulukuussa näyttää erittäin hyvältä mm pelaajarintamalla. Uskon myös, että opimme menneestä kaudesta paljon, sekä pelaajina että seurana. 2017 ei vain opettanut meille oppitunteja, mutta kauden loppu antoi meille optimismia, jonka tarvitsemme ensi kaudella. Eli kausi 2018i on jonkin suuren alku. - "..

Toivomme Beharille onnistuneen kauden.

Muutama sopimus tulevat toivottavasti ennen joulua.
Piffen 2018, osa 7 

Ville Ranta-aho on Piffen-pelaaja myös ensi vuonna
 

28-vuotias Ville Ranta-aho on allekirjoittanut sopimuksen ensi kaudeksi. Ville, joka myös toimii joukkueen fysiikkavalmentajana. Ville tuo joukkueen laajaa kokemusta (toistaiseksi) nuorelle joukkueelle. Villen voi pistää kentälle lähes mihin paikkaan tahansa. Viime kaudella hän jakoi joukkueen paras maalintekijätittelin sarjassa 7 maalillaan, kiitos osittain ampumista rangaistuspotkuistaan, mutta nekin pitää pistää sisään. Joukkueessa ei ole monta pelaajaa, jolla on Villen fysiikka, mutta toivottavasti Ville pystyy auttamaan niitä ottamaan yhden askeleen lähemmäksi. 

Villen kausi 2017 lukuina: 
20 sarjaaottelua 
1796 minuuttia 
7 maalia 
2 keltaista korttia 
CUP voittaja 

Ville on kuudes Piffenin kasvattama pelaaja, joka allekirjoitti meidän kanssa sopimuksen seuraavalle kaudelle, mutta tuskin on viimeinen... 

GM Micke Isaksson kommentoi: ”Merkittävä tekijä, joka jatkaa roolissaan sekä pelaajana sekä valmentajana. Aito ikoni, joka on yhtä tärkeä sekä kentällä että sen ulkopuolella! 

Ville kommentoi: " viime kausi oli pettymys joukkueen potentiaalin vuoksi.Odotan uutta kautta, joka alkaisi paremmilla tuloksilla alusta alkaen. Tämä on neljäs kausi sekä Piffenissä että kolmosessa, ja motivaatiota säilyttää oma tasoni ja kehittyä löytyy vielä. Toivon, että voin jatkossakin olla pelaaja, joka jättää kaiken kentälle riippumatta onko kyseessä treenistä tai pelistä ".

Toivomme Villelle onnistuneen kauden.

Uusia sopimuksia julkaistaan pian
Piffen 2018, osa 6

Viktor Lindqvist on kolmas 97:a, joka allekirjoittaa jatkosopimuksen.


20-vuotias Viktor "Vikke" Lindqvist on allekirjoittanut seuraavan kauden kattavan sopimuksen. Vikke kantaa vielä muutaman viikon armeijan univormua, ja viime kausi oli jonkinlainen välivuosi. Vikke joka nyt jättää A-juniori-ikää taakseen on jo muutaman vuoden edustanut Piffenin miehiä.

Viktorin kausi 2017 numeroina:
7 sarjaottelua
226 minuuttia
CUP-voittaja

Kuudesta sopimuspelaajaasta viidellä on pitkä Piffentausta nappuloista lähtien...

GM Micke Isaksson kommentoi: "Oma juniori, jolla on nyt hyvät mahdollisuudet tehdä lopullinen läpimurto miehissä ensi vuonna. Mahdollinen suuri huutomerkki ensi kaudella. Ihanaa !!!.

Vikken kommentit: " ".
Vikke on tällä hetkellä puolustamassa maamme rajoja eikä ole ollut saavutettavissa kommentia varten..

Toivotamme Vikkelle onnistuneen kauden vuodelle 2018

Lisää sopimusuutisia tulossa.
Piffen 2018, Osa 5

Petter Sumelius on seuraava mies, joka allekirjoitti ensi kautta koskevan sopimuksen.


20-vuotias Petter "Peppe" pelaa ensi kaudellakin meillä. Mennyt kausi oli hieman erilainen Peppelle, joka nyt vaihtaa maan puolustuslinjan Piffenin vastaavaan. Huolimatta siitä, että Peppe nyt jättää A-juniori-ikää taakseen, on hän jo pelannut Piffenin miesten joukkueessa muutaman kauden.

Peppe aloitti uransa kauan sitten Skräbbölen kyläjoukkueesa, jossa hän yhdessä Jonaksen kanssa, aiheutti kyyneleitä vastustajissa. Voi varmaan ihmetellä miksi? Vaikka viime vuonna ei saanut Piffenissä paljon peliaikaa niin mitalia tuli silti kun armeijan SM-kisoissa tuli hopeaa Dragsvikin joukkueen kanssa.

Peppen kausi 2017 numeroina:
6 sarjaottelua
118 minuuttia

Viidestä sopimuksen alaisista pelaajista neljä ovat meidän omia kasvattamia nuoria, ja lisää lienee tulossa.

GM Micke Isakssonin kommentit: "Uskomattoman mukava saada Peppen takaisin täydellä voimalla rikkoneen kauden jälkeen, jossa hän enemmän tai vähemmän oli poissa, koska hän varmisti maamme rajoja. Peppe on kova taistelija, myös siviliissä ja erittäin tärkeä myös ns "koppipelaajana"

peppe kommentoi: " Viime kaudella olin vähän ulkona, kun olin armeijassa ja pystyin vain osallistumaan joihinkin peleihin. Nyt toivon olevani suurempi osa joukkuetta."

Toivotamme Peppelle onnistuneen kauden ensi vuodeksi

Uusia sopimuksia julkaistaan pian.
Piffen 2018, osa 4

John Adolfsson seuraava sopimuspelaaja.


17-vuotias John Adolfsson aloittaa toisen täyden kauden miesten kanssa. John vankisti paikkanssa miesten joukkueessa ja pelasi 18 peliä, ja muutama peli jäi väliin loukkaantumisesta keväällä. Nauvolaissyntyinen John on pelannut vuodesta 2008 lähtien Piffenissä, ja debytoi miehissä vuonna 2015. John on myös pelannut yhtaikaa 4 kautta TPS:n junioreissa. Johnin taisteluhenki voi olla esimerkkinä kaikille nykyisille joukkuetovereille ja junioreille.

Johnin kausi 2017 numeroina:
18 sarjaottelua
1453 minuuttia
Cupvoittaja

Neljästä sopimuspelaajista kolme ovat Piffenin omia kasvatteja,
ja lisää on tulossa.

GM Micke Isaksson: " John, Nauvon lahja jalkapallolle. John on esimerkki omille junioreille, miten oikealla asenteella pääsee pitkälle. Oli avainpelaaja jo kaudella 2017 mutta 2018 voi John jo tulla yksi sarjan parhaista omalla paikallaan!"

John kommentoi: " Olen hyvin tyytyväinen sopimukseen. Odotan, että saan pelata Piffenissä jälleen ensi vuonna, ja toivon, että voimme säilyttää viime kauden lopussa esitetyn kunnon. Luulen, että päädymme taulukossa korkealle, jos kunto kestää koko kauden.

Toivotamme Johnille parasta kaudelle 2018

Esittelemme lisää sopimuspelaajia, toivottavasti jo lähipäivinä.
Piffen 2018, osa 3

Micke Karlsson jatkaa Piffenissä


Pian 18-vuotias Micke Karlsson aloittaa kolmannen täyden kauden miesten kanssa. Micke on tällä kaudella vakiinuttanut paikansa miehissä, ja osallistunut kaikkiin otteluihin paitsi kaksi, (molemmat tappiopelit Pallo-Iiroja vastaan jäivät väliin).

Micke on pelannut Piffenissä (tai nappulajoukkueissa) jo 6-vuotiaasta asti. Vuonna 2015 hän tuplasi ja pelasi myös KaaPon B-junioreiss, samana vuonna, kun hän myös debytoi miehissä. Micke, joka on parempi hyökkäyssuuntaan, näytti monipuolisuutensa keväällä, kun hän myös tuurasi vasempana pakkina.

Micken kausi 2017 numeroina:
20 sarjapeliä
1565 minuuttia
5 maalia
1 keltainen kortti
Cupvoittaja

Micke, joka ensi vuonna on toisen vuoden A-juniori, on toinen kotipelaaja, joka jatkaa seurassa.

GM Michael Isaksson kommentoi: " Micke on tuleva suuri johtaja sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Olen uskomattoman tyytyväinen, että tämä tärkeä pala palapelissämme on valmis!"

Micke itse kommentoi: "Olen tyytyväinen omaan kauteen ja myös joukkueeseen, varsinkin lopussa, näytimme, keitä me olemme. Ensi kaudella toivon, että jatkamme siitä, mihin kautemme lopetimme.

Toivotamme Mickelle hyvä kausi 2018

Huomenna paljastamme uuden pelaajan
Piffen 2018, osa 2

Jonas Lehtinen jatkaa ensi vuonna Piffenissä.


Jonas Lehtinen on ensimmäinen kotikylän poikia, jonka kanssa, olemme solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2018. 20-vuotias hyökkäävä Jonas aloittaa ensi kaudella "aikuisena" pelaajana, sillä junioripolku on nyt ohi.

Jonaksen kausi 2017:
17 sarjapeliä 
884 minuuttia
4 maalia
2 keltaista korttia
1 punainen kortti
CUPVOITTAJA

Jonas odotetaan olevan yksi monista kotikasvatetuista pelaajista.

Piffenin GM Micke Isaksson on tyytyväinen siihen, että hän on pystynyt pidentämään sopimuksen Jonaksen kanssa, jota pidetään tärkeänä palana joukkueessa ensi vuonna.

Jonas itse kommentoi, että " kausi meni ihan hyvin joukkueelle, etenkin viimeiset ottelut olivat hyviä. Toivon, että voimme jatkaa siitä ensi kaudella. Henkilökohtaisesti, olin paljon loukkaantuneena, joten en koskaan päässyt omalle tasolle. Toivottavasti saan ensi kaudella olla terveenä, ja että voin auttaa joukkuetta voittamaan pelejä."

Toivotamme Jonakselle erittäin hyvää tulevaa kautta

Lisää uutisia tulossa...
Piffen 2018, osa 1

Yannick Ossok jatkaa vielä yhden vuoden

Piffen on sopinut vielä yhdestä vuodesta Yannick Ossokin kanssa. 31-vuotias kamerunilainen keskipuolustaja, joka tuli, kesken kauden 2015 aloittaa täten toisen täyden kauden ensi vuonna. Yannickissa saamme puolustuslinjaamme vahvan johtajan.

Yannickin tilastot vuonna 2017:
19 sarjaottelua
1704 minuuttia
4 keltaista korttia
1 punainen kortti
CUPVOITTO

Yannick on aiemmin pelannut ammattilaisena Thaimaassa ja Maltalla, mutta myös Pallo-Iirojen ja Salon Palloilijoiden väreissä . Hänellä on myös nuorten maaotteluja meriittilistallaan.

Piffenin GM Michael Isaksson on tyytyväinen, että se on pystynyt pidentämään sopimusta yhden avainpelaajan kanssa.

Yannick itse kommentoi, että: " Olen pelannut 2 kautta Piffenissä nyt, ensimmäisenä tulin auttamaan joukkueen pysymässä kolmosessa. Tämä vuosi oli vaikea, mutta onnistuimme voittamaan cupin ja pelaamaan loistavasti viimeiset 6 peliä. Oletan, että vuosi 2018 on vielä parempi.

Me tulemaan esittelemään lisää pelaajia sitä mukaa, kun sen aika on.

 

PARAINEN 5.10.2017

PIFFENIN PELAAJILLE

 

Haluamme kiittää teitä kaikkia hienosta kaudesta ja upeasta loppukiristä. Tänä kautena joukkueessamme on ollut monenlaisia haasteita, mutta myös monta hienoa hetkeä. Viimeiset ottelut osoittivat, että Piffen on erittäin kovatasoinen joukkue kun peli saadaan kulkemaan. Viimeisessä sarjaottelussa yli 200 kotikatsomokannattajaa seurasivat ylpeänä hienoa taisteluanne. Viikonloppuna on vielä yksi jännittävä peli tulossa, jonka jälkeen pidämme lyhyen tauon jalkapallosta.

 

Eilen olemme jatkaneet sopimustamme päävalmentaja Danielin kanssa ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa, että meillä on erittäin laadukas valmennus tarjolla pelaajillemme syksyllä, talvella ja koko ensi vuonna.  Piffenin edustusjoukkueen toiminta tulee jatkumaan marraskuun alussa 2 jalkapalloharjoituksella/viikko ja kaikki Piffenpelaajat saavat mahdollisuuden olla mukana harjoitusringissä. Osallistumalla Piffenin harjoitteluun syksyllä ja talvella saat mahdollisuuden pysyä hyvässä kunnossa ja pelata jalkapalloa hienossa joukkueessa myös ensi kautena. Tämä koskee myös Piffenin A-junioreita. Tarjoamme pelaajillemme laadukasta valmennusta ja haluamme tehdä asiat niin, että pelaajat viihtyvät ja kehittyvät. Olosuhteet Paraisilla ovat ainutlaatuisia kun on oma tekonurmikenttä ja jalkapallohalli ja toiminta on edustuksen pelaajille maksutonta. Talvella joukkue tulee jalkapallon rinnalla osallistumaan futsaliin (4-divisioona) ja harjoittelemaan futsalia kerran viikossa. Valmennustiimi palaa yksityiskohtiin harjoitusajoista, yms.PIF Fotboll/Kristian Nygrén