21.4.2018
Aktia Arena, Parainen
Pargas IF - FC Åland 0-2 (0-0)

 

 

Vastakkain oli kaksi voitokasta joukkuetta, jotka kohtasi - tänä aurinkoisena mutta tuulisena päivä. Åland sai kostonsa syksyn häviöstä, - vaikka se joukkue näytti aivan erilaiselta kuin se, mitä nyt oli vastassa, olihan heillä kaksi viime vuoden veikkausliiga-pelaajaa: Tommy Wirtanen ja hyökkääjä Rezgar Amani.

Ottelussa oli hyvä vauhti, välillä annettiin ja välillä otettiin, ja voimme sanoa, että kova tuuli ei aiheuttanut meille ongelmia tasapainon kanssa, jos ymmärrätte, mitä minä tarkoitan.

Ensimmäisen puoliskon aikana maalien edessä ei ollut niin paljon vaarallista toimintaa, lukuun ottamatta Ålandin epäsuoraa vapaapotkua 5 metrin päästä, mutta se ammuttiin yli.

Toisella puolella oli jotain puolittaisia paikkoja, ehkä muutama enemmän vieraille, mutta näytti siltä, että olimme menossa kohti maalitonta tasapeliä, mutta kohti loppua siirtyi paine siirtyi meitä vastaan, ja pieni erehdys 80 minuutissa oli kaikki mitä Amani tarvitsi ja hän käytti kokemustaan ja 0-1. Muutamia minuuttia myöhemmin, valitettava tilanne antoi sekä rangaistuspotkun, että punaisen kortin Kristoffer Lövholmille. vaikka nämä kaksi keltaista olisivat motivoituneita, - ehkä erotuomari olisi voinut lukea tilanteen hieman kilitimmin, eikä rangaista meitä tuplasti.

Åland oli kylläkin parempi joukkue kentällä, mutta yksi piste oli siellä otettavissa. Ongelmamme näyttivät tällä kertaa olevan kentän viimeinen neljännes. Ensi sunnuntaina alkaa 3 ottelun vieraskiertue. Ensin pelaamme Peimarissa Unitedia vastaan, ja sitten ensi viikolla on sekä cupottelu että sarjapeli Turussa.

31' Ville Ranta-aho => Behar Cimili
33' Kenneth Vickström Å, varoitus
44' Joel Karlström Å, varoitus
56' Scott Beaks => Jeremiah Helen
58' Kristoffer Lövholm P, varoitus
60' Micke Karlsson => Farhan Omar

73' Joel Karlström => Oskar Jansson
80' Rezgar Amani 0-1
83' Kristoffer Lövholm P, varoitus=> punainen kortti
85' Rezgar Amani 0-2
87' Joel Karlström => Tobias Eriksson
87' Viktor Lindqvist => Muharrem Sahiti
90' Gezim Voca P, varoitus