Jaostomaksu 2019


Jalkapalloeskari (4-6 ikäiset) 180 €/vuosi (sisältää minimitasoisen ryhmävakuutuksen)
Nappulaikä, oma joukkue 240 €/vuosi (sisältää lisenssin sekä minimitason ryhmävakuutuksen)
D-A juniorit 380 €/vuosi (sisältää lisenssin, ryhmävakuutuksen ja koulutetun valmentajan)
Jaostomaksu maksetaan kahdessa osassa.

Ensimmäinen erä 15.2.2019 mennessä ja toinen 15.5.2019 mennessä. Laskutus
hoidetaan ja seurataan joukkueittain seuramapin kautta.PIF juniorisäätiö voi tarvittaessa auttaa pelaajia, joilla on taloudellisia vaikeuksia.


Jaostomaksu kattaa lisenssin ja ryhmävakuutuksen lisäksi mm. hallivuokrat (PIF-Center, jne.), tekonurmikenttien kustannukset, erikoisvalmennuksen valmentajakorvaukset (malliharjoitukset ja maalivahtivalmennukset), valmentajien ja joukkuejohdon koulutukset ja varusteet, piirin sarjojen maksut, tuomarimaksut sekä piirin tapahtumien osallistujamaksut. Pelaajan lisenssi ja vakuutus rekisteröidään vasta kun jaostomaksun ensimminen osa on maksettu. Vakuutus on edullinen ryhmävakuutus, joka kattaa Piffenin jalkapallotoiminnan, muun vakuutusturvansa jokainen pelaaja hankkii ja maksaa itse. Jaostomaksun lisäksi joukkueet voivat periä erillisiä maksuja joukkueen pelivarustuksesta ja turnausmatkoista.

Seuran talouden tasapainottamiseksi ja toiminnan varainhankintaa varten olemme myös sopineet seuraavasta:
1. Kaikki Piffenin joukkueet ja pelaajat osallistuvat jaoston kevään paperimyyntiin ja syksyn vaatemyyntiin. Näitten kohtuullisen helppojen varainhankintahankkeiden avulla pidämme jaostomaksut alhaisina jatkossakin. Kyseisten hankkeitten avulla joukkueet voivat myös kerätä rahaa joukkueitten omiin tarpeisiin, esimerkiksi varustehankintoihin tai turnausmatkoihin. Näistä hankkeista informoidaan tarkemmin myöhemmin.
2. Lisäksi kaikki joukkueet voivat vapaaehtoisesti osallistua Jalkapallon kausikorttimyyntiin 50% provisiolla. Kausikortti maksaa 40 €, joten myymällä esim. 30 korttia joukkue voi tienata 600 €.